CEO începe să fie dezmembrat – Producția, la pământ!

3101

Conducerea CE Oltenia a scos la vânzare deșeuri feroase și neferoase, la un preț de pornire de peste 19 milioane de lei, iar licitația se face prin Bursa de Mărfuri București și va avea loc pe data de 18 iulie.

În anunț se vorbește de câteva zeci de ,,repere”, iar prin asta înțelegem că ar putea fi vorba de bucăți din excavatoarele care nu mai sapă după cărbune, instalații din grupurile energetice pe care s-a pus lacătul.

,,Sfârșitul e aproape”
În paralel, energia pe cărbune scade la cote de neimaginat până acum: sâmbătă, 24 iunie în Sistemul Energetic Național, energia pe cărbune figura cu o cotă de … 5%, adică, cu doar 329 de megawați. ,,Sfârșitul pe care ni l-a hotărât SISTEMUL, este din ce în ce mai aproape! Bine că am reușit să deblocăm legea nr.197, lege care la ora actuală este singurul COLAC DE SALVARE al salariaților din C.E.Oltenia!
P.S. Ne-au închis deja 8 grupuri din 13, înainte ca SISTEMUL să emită primul dosar pe legea nr.197! Așa că TROMPETELE SISTEMULUI ar trebui să o lase mai ușor cu manipularea precum că legea nr.197 ar închide termocentralele!”, a scris Manu Tomescu, vicele Sindicatului Energia Rovinari, pe pagina publică a sindicatelor CEO.
Mihaela C. Horvath

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here