CEO face angajări: 38 de posturi în producție, scoase la concurs!

3104

* Cei care vor să se angajeze la CEO mai au la dispoziție 12 zile pentru a-și depune dosarele de înscriere

Complexul Energetic Oltenia organizează recrutare de personal calificat, în vederea angajării pe 38 de posturi: electricieni, lăcătuși mecanici, operatori, mașiniști, excavatoriști și sudori. Perioada de angajare este determinată, pe șase luni, cu posibilitatea prelungirii ei.

Responsabilii direcției de resurse umane admit că există un deficit de personal, dar acesta fluctuează în funcție de programul de lucru. În opinia lor, deficitul s-ar adânci ,,în momentul aplicării Legii 197/2021 cu plata retroactivă contribuțiilor aferente”, transmit aceștia. Amintim că legea menționată vizează pensionarea mai devreme cu 13 ani a angajaților care au lucrat în producție, în condiții speciale.

Documente necesare
Astfel, selecția se va face în vederea angajării la sediul subunităților pentru care candidații vor aplica, pe baza verificării aptitudinilor profesionale, ,,la o dată care va fi comunicată ulterior, pe pagina de internet a societății”, anunță conducerea CEO. Documentele necesare înscrierii la selecțiile care vor avea loc în unitățile și sucursalele CEO sunt următoarele: cerere de participare, copie după actul de identitate, copie după diplomele de studii sau alte acte care atestă calificarea, certificatul de cazier judiciar și curriculum vitae. Ceea ce este important de știut, dosarele se vor depune până la data de 20 decembrie, ora 15.00. Posturile scoase la concurs de CEO, mai jos:
M.C.H.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here