CEO arde, dar membrii Directoratului, cu secretarele din dotare, au ,,evadat” la un curs în Alba! Urmează un team building și la Sinaia

3141

La final de săptămână, un grup de 25 de persoane din Complexul Energetic Oltenia a părăsit compania cu destinația Alba Iulia, locul unde compania a plătit un team building, menit să-i pună la socializare pe decidenții societății. Din program nu lipseau petrecerile, motiv pentru care aici nu s-au luat decizii de maximă importanță pentru societate, ci doar s-au trasat strategii pentru cei care și-au pierdut Puterea, stabilindu-se dacă se va putea lucra cu Opoziția ori cei năpăstuiți își vor face bagajele după prezidențiale. Cert este că o parte din grupul plecat, vineri, de la CEO va mai face o deplasare iar, în delegația, de data asta la Sinaia.

Sorinel Boza cu tot staff-ul din Directorat, cu secretara personală, dar și cu alte câteva salariate pricepute la frecat cafeaua pentru șefi, din departamentele Control Intern, Mediu, Juridic… și-au făcut bagajele și la cererea conducătorilor au plecat la Alba. Vineri, cei 25 de plimbăreți figurau plecați în interes de serviciu în Ardeal, pentru un team-building plătit de companie. În societate s-a bârfit pe rupte, după ce deplasarea în interes de serviciu a devenit publică, plecarea la relaxare nepotrivindu-se cu interesul afișat de Directorat de a salva compania de la prăpastia care i se cască larg sub picioare.Reprezentanții sindicatelor, supărați și ei că le pică regimul nu au comentat nimic de deplasarea întregului Directorat la cursul de …socializare, pentru că liderii au fost instruiți, nu demult, în tehnici de manipulare, tot pe banii CEO. Așa că respectivii au manipulat prin tăcere, încercând să scoată, o parte cel puțin, cămașa, legat de prezența lor la CEx-ul PSD de la Casa Danielescu. A fost astfel moment de bilanț la Alba pentru Directoratul care se așteaptă la ce e mai rău de la viitoarele schimbări, asta deoarece rapoartele de control, uitate prin sertare, ar putea fi răsfoite în sfârșit de procurori.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here