Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap, în administrarea DGASPC

352

În şedinţa Consiliului Judeţean, din data de 20 octombrie, s-a aprobat darea în administrare a Centrului de Recuperare pentru Copilul cu Handicap Târgu-Jiu, Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. De luna viitoare acest centru va fi funcţional.

Consilierii judeţeni au aprobat, pe 7 octombrie, înfiinţarea Centrului de recuperare pentru copilul cu handicap Târgu-Jiu ca structură funcţională fără personalitate juridică şi includerea sa în sistemul de servicii sociale de interes judeţean gestionat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, instituţie publică aflată în subordinea Consiliului Judeţean Gorj.
În cadrul şedinţei de ieri s-a aprobat darea în administrare a acestui centru Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, pe bază de protocol de predare – preluare.
Realizarea acestui centru se impunea întrucât la centrul din Debarcader erau foarte multe solicitări şi deja se crease o supraaglomerare. Investiţia s-a ridicat la 250.000 – 300.000 euro , incluzând toate dotările pe fiecare cabinet în parte; unitatea dispune de 11 cabinete, între care: kinetoterapie, asistenţă medicală, logoped, medic, psiholog.
M.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here