Centrul de Agrement Săcelu, gazda Taberei Naţionale “Tinerii dansează”

368

În prima jumătate a lunii august, Centrul de Agrement Săcelu va găzdui prima ediţie a Taberei Naţionale “Tinerii dansează”. Organizatorii evenimentului sunt Ministerul Tineretului şi Sportului, şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Gorj.

Participanţii Taberei Naţionale “Tinerii dansează” vor fi 50 de elevi şi tineri selectaţi la nivel naţional pe baza formularului de înscriere şi a jurizării aplicaţiilor trimise. Deşi tinerilor le place să danseze, până în prezent nu s-a organizat nicio tabără naţională pentru copii şi tineri finanţată de Ministerul Tineretului şi Sportului având ca tematică dansul. Tabăra naţională “Tinerii dansează” oferă tinerilor cu aptitudini în domeniul dansului oportunitatea de a-şi satisface nevoia de informare despre diversele stiluri de dans, de fomare în domeniul dansului, nevoia de recunoaştere şi de valorizare a aptitudinilor artistice, informare asupra reperelor şi standardelor în domeniul dansului, de integrare a dansului în educaţie, nevoia de includere.

Termen de înscriere, 24 iulie
Aplicanţii la această tabără trebuie să fie elevi/ tineri cuprinşi într-o formă de învăţământ, să aibă vârsta între 10-35 de ani, să fie cetăţeni români cu domiciliul în România, să fie apţi din punct de vedere medical, să aibă acordul scris al părinţilor în vederea participării la tabără. Înscrierile la această tabără au început pe 22 mai şi se vor încheia pe 24 iulie.
Înscrierea participanţilor pentru tabăra naţionala se realizează pe email: djst.gorj@mts.ro sau la telefon/fax 0253/228032, în baza următoarelor documente: formularul de înscriere (anexă); document de identitate în copie; scrisoare de intenţie; diplome / certificate / adeverinţe / contract voluntariat / declaraţii în copie; acordul scris al părinţilor pentru elevii minori. Candidaţii vor fi admişi în urma selecţiei, dar în limita locurilor disponibile. Vor fi selectaţi doar candidaţii care cumulează minimul de puncte conform grilei de punctare.
Finanţarea desfăşurării Taberei Naţionale “Tinerii dansează” este asigurată de Ministerul Tineretului şi Sportului, tinerii selectaţi urmând să suporte cheltuielile de transport. Sosirea în tabără şi cazarea se va face în data de 9 august, în intervalul orar 12.00 – 17.00. Participanţii vor mai avea asupra lor, pe lângă echipament sportiv, documentele de înscriere şi fişele medicale eliberate de medicul de familie sau medicul şcolii care vor conţine obligatoriu: avizul epidemiologic şi vaccinările.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here