Centru, Târgu Jiu: Un șofer, cu un copil în mașină, s-a trezit înconjurat de o armată de polițiști și jandarmi

10826

Scandal pe Calea Eroilor din Târgu Jiu. Un șofer ar fi parcat neregulamentar și a fost atenționat de poliție. Omul a spus că nu are unde parca, fapt cu totul adevărat în Târgu Jiu, iar polițiștii au chemat întăriri. Presa locală a numărat patru mașini de poliție și jandarmi.

Șoferul a declarat că polițiștii s-au purtat cu el de parcă ar fi fost un mare infractor, în condițiile în care se afla și cu un copil în mașină. Omul a mai și primit amendă, după cum comunică IPJ Gorj, acuzând că bărbatul era ”recalcintrant”. Prin urmare, el a primit o amendă de 1.000 de lei pentru ”tulburarea ordinii publice” și alte sancțiuni de peste 2.000 de lei.

Informare IPJ Gorj: ”Un politist din cadrul Biroului Rutier a legitimat un conducător auto care era parcat neregulamentar în zona respectivă, constatând faptul că nu are asigurare valabilă. Deoarece bărbatul a devenit recalcitrant, polițistul a solicitat sprijinul patrulei de intervenție. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 2.160 de lei, pentru neregulile constatate la regimul rutier.
De asemenea, a mai fost aplicată o sancțiune contravențională la Legea 61/1991, în cunatum de 1000 de lei, pentru tulburarea ordinii publice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here