Centru de vaccinare redeschis la spital

1235

Centrul de vaccinare anti Covid-19 al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost redeschis marți, 26 octombrie, pentru gorjeni. El funcționează la Dispensarul TBC, clădirea de la Pasarelă, și este destinat atât populației, cât și angajaților spitalului.
Zeci de gorjeni s-au prezentat la centrul de vaccinare al SJU Târgu-Jiu până în ora prânzului, un cadru didactic din Târgu-Jiu fiind printre primii care s-au imunizat.
„Marți, până la ora 16:00, se vaccinaseră 130 de persoane, dintre care zece sunt angajați ai unității medicale. Marea majoritate a celor care au venit să se imunizeze au ales vaccinul Pfizer, cei mai mulți dintre ei fiind la cea de-a treia doză. La acest centru de vaccinare, gorjenii se pot vaccina și cu serul Johnson&Johnson, în doză unică. 40 de persoane s-au vaccinat cu acest ser până la ora 16:00”, a precizat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu-Jiu.
Persoanele care doresc să se imunizeze se pot prezenta de luni până duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00.
Activitatea centrului este coordonată de medicul Mădălin Constantin Dinu, directorul medical al SJU Târgu-Jiu, și de medicul epidemiolog Dumitru Vlăduț.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here