Centenarul ”Gorjeanul”: O Gală memorabilă în onoarea a 100 de ani de jurnalism

1717

Cotidianul ”Gorjeanul” a continuat seria activităților dedicate împlinirii a 100 de ani de la apariția primului număr al ziarului. Joi, 18 aprilie, conducerea cotidianului a organizat Gala ”Centenarul Ziarului Gorjeanul”.

Evenimentul a adunat laolaltă autorități locale și județene, actuali și foști angajați ai ziarului ”Gorjeanul”, vechi și actuali colaboratori ai publicației noastre, dar și ziariști și reprezentanți ai instituțiilor media din județ. Cu toții au dorit să fie alături de cel mai vechi ziar din Gorj, la împlinirea a 100 de ani de la publicarea primului număr al ”Gorjeanului”.
Invitații, îmbrăcați în straie elegante, s-au adunat la un resturant din Târgu Jiu, unde o atmosferă de entuziasm și nerăbdare era tangibilă în aer, marcând astfel începutul unei seri memorabile. Prin discursurile ținute de Bebe-Viorel Ionică, directorul cotidianului ”Gorjeanul”, dar și de către Gheorghe Nichifor, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, al lui Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, și al celor mai vechi colaboratori ai publicației noastre, toți invitații au avut ocazia de a călători înapoi în timp și de a retrăi momentele semnificative din parcursul nostru editorial. Fiecare dintre aceștia au împărtășit povești, amintiri și reflecții legate de contribuția ziarului la dezvoltarea comunității și la promovarea valorilor democratice.
Moștenirea culturală și jurnalistică a ”Gorjeanul” a primit chiar și o distincție din partea edilului Marcel Romanescu, în semn de celebrare și recunoaștere a celor 100 de ani de excelență mass-media și implicare comunitară. De asemenea, toți colaboratorii noștri, foștii și actuali angajați, au primit din partea conducerii ”Gorjeanul” câte o diplomă aniversară, dar și o carte semnată de scriitorul Vasile Vasiescu, precum și ediția ”Gorjeanul 100 CENTENAR”, ziarul special editat în data de 15 martie 2024.
A fost o seară de neuitat, plină de emoție, recunoștință și bucurie, în care am celebrat nu doar istoria noastră, ci și angajamentul nostru continuu față de informație de calitate și serviciul adus comunității. Vă mulțumim că ne citiți în fiecare zi, atât celor care aleg varianta online a ”Gorjeanul”, dar în special celor pe care îi simțim alături prin ediția tipărită care ajunge în casele dumneavoastră.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here