Cele mai bune ponturi ca să câștigi la pariuri live

1600

Sursa foto: https://www.piqsels.com/en/public-domain-photo-zktzi

Ce poate fi mai palpitant decât să plasezi online pariuri pe sporturile favorite? Să participi la ele, să trăiești pe deplin adrenalina jocului cu ajutorul celor mai spectaculoase experiențe de betting: pariurile live, pe care le joci chiar în timp ce se desfășoară meciurile pe care pariezi.
Atunci când alegi pariuri live la agentii precum Betano nu mai ești un simplu spectator, totul devine mai dinamic pentru că ești un adevărat jucător, trebuie să fii mereu pe fază și să reacționezi rapid, ca să dai click la momentul oportun pe cel mai bun pariu, pentru câștiguri frumoase.
Iată care sunt cele mai bune ponturi ca să câștigi la pariuri live, oriunde te-ai afla:

Pariază live pe cele mai bune cote

Un pont important de care să ții seama la pariuri live este să urmărești cele mai bune cote, care să-ți dea șansa unor câștiguri semnificative. Vei plasa zeci de pariuri live în fiecare zi și ajungi să rulezi banca de foarte multe ori într-o singură lună. Chiar dacă la prima vedere observi diferențe mici între cote, ele ajung să conteze enorm atunci când le înmulțești cu numărul mare de pariuri pe care le joci. Creează conturi pe cele mai mari platforme de pariuri sportive online și compară cotele pentru meciurile pe care vrei să pariezi, ca să beneficiezi întotdeauna de cea mai bună variantă pentru tine.

Pariază live doar pe ce poți urmări în live streaming

Dacă te-ai decis să plasezi pariuri live, atunci trebuie neapărat să urmărești live partida la care vei paria. Este nevoie să-ți modifici tabieturile de betting, pentru că nu mai poți sta comod să dai scroll la oferta de meciuri și să apeși click pe acele pariuri care ți se par atractive. La pariuri live trebuie să fii mereu în priză directă cu evoluția scorului, cu forma jucătorilor și cu dinamica meciului. În funcție de ceea ce se întâmplă pe teren ai ocazia să pui pariuri pe scor la pauză și la final, pe marcatori, cartonașe sau faze fixe. Trebuie să fii asemenea unui agent de bursă, mereu pregătit să profiți de momentele favorabile.

Plasează pariuri live doar pe sporturile pe care le cunoști

Vei vedea pe site-urile de pariuri cote avantajoase pentru pariuri live pe sporturi despre care nu știi mare lucru, de exemplu baseball sau fotbal american. Evită să joci până nu înveți regulile, pentru că nu controlezi situația, te bazezi doar pe instinct și acest lucru nu te poate ajuta să obții câștiguri pe termen lung.

Reține că pariurile live sunt cele mai imprevizibile și de multe ori situații de joc care păreau tranșate s-au schimbat în mod dramatic în ultimele minute. Amintește-ți doar de meciurile Simonei Halep cu reveniri de la 1-5 la 7-5  ori de golurile din prelungiri în meciurile lui Liverpool sau Man United.

Urmărește promoțiile de la casele de pariuri

Un avantaj important atunci când plasezi pariuri live îl reprezintă promoțiile disponibile la casele de pariuri. Urmărește aceste oportunități, fie că este vorba despre o recompensă de bun-venit care să-ți faciliteze dublarea sumei pariate sau de un free bet care îți este oferit din partea casei. Folosește-le înțelept și setează-ți un ritm de joc prin care să valorifici avantajele oferite. Nu uita de opțiunea cash-out, care-ți permite să retragi pariul și să recuperezi astfel din sumele pe care le-ai jucat.
Ține cont de aceste ponturi ca să ai șanse sporite de câștig la pariuri live și obișnuiește-te să fii mereu conectat la meciurile pe care pariezi. Învață să iei decizii rapide și curajoase, pentru că riscul calculat este o strategie care-ți poate aduce mari beneficii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here