Cele mai bune laptopuri de gaming de la ASUS ÎN 2022

1342

ASUS este unul dintre cei mai mari furnizori de hardware PC din lume, iar laptopurile sale de gaming sunt considerate printre cele mai bune de pe piață. În acest ghid, am evidențiat câteva dintre cele mai bune ASUS gaming laptop dintr-o serie de categorii, pentru a te ajuta să găsești o opțiune solidă pentru nevoile și bugetul tău.

  1. ASUS gaming laptop ROG Zephyrus Duo SE 15

Nu cu mult timp în urmă, jocurile 4K pe un laptop erau o idee nebunească. Cu toate acestea, cu ajutorul GPU-urilor de ultimă generație, laptopurile pentru jocuri 4K sunt mai bune ca niciodată. Iar ASUS gaming laptop ROG Zephyrus DUO SE 15 este probabil cel mai bun exemplu de cât de bine se poate comporta un laptop de gaming 4K.

ASUS gaming laptop Zephyrus Duo SE 15 vine cu un hardware serios. Acesta are un procesor AMD Ryzen 9 5900HX, 32 GB de RAM și o placă grafică RTX 3080. Această combinație CPU-GPU-RAM va fi suficient de bună pentru a împinge titlurile solicitante pe ecranul de 15,6 inci 4K 120Hz al modelului Duo SE 15.

Duo SE 15 este dotat cu un SSD NVME de 2 TB și un al doilea afișaj cu o singură utilitate situat deasupra tastaturii.

Dezavantajul acestui laptop RTX 3080 este însă prețul pe care îl are, care este uriaș. Duo SE 15 este unul dintre cele mai scumpe laptopuri de gaming de pe piață. Și, la acest preț, este greu de justificat, cu excepția cazului în care ai un buget nelimitat. Cu toate acestea, dacă vrei cea mai bună experiență de gaming 4K pe un laptop, nu există multe alte opțiuni disponibile care să se compare cu 4K Zephyrus Duo SE 15.

  1. ASUS gaming laptop ROG Strix Scar 17

Dacă ești în căutarea unui laptop de gaming high-end, dar nu vrei să cheltui cât pentru un ROG Zephyrus Duo SE 15, mai ieftin poți găsi ASUS ROG Strix Scar 17. Și, în funcție de tipurile de jocuri pe care le joci, Scar 17 ar putea fi chiar o opțiune mai bună pentru tine decât Zephyrus Duo SE 15.

Acest lucru se datorează faptului că, deși Scar 17 nu are un afișaj 4K, acesta cuplează o rată de reîmprospătare de 360 Hz cu ecranul cu rezoluție 1080P. Deși diferența de rezoluție nu este ideală, rata de reîmprospătare extrem de rapidă va fi ideală pentru jucătorii competitivi.

ROG Strix Scar 17 are, de asemenea, un procesor AMD Ryzen 9 5900HX, 32GB de RAM, un GPU RTX 3080 și un SSD de 2TB. Ecranul 1080P 360Hz este, de asemenea, de 17,3 inchi, deci vei obține și un ecran mai mare.

În cele din urmă, dacă ești în căutarea unui ASUS gaming laptop de top la 360 Hz pentru a juca jocuri competitive, ASUS ROG Strix Scar 17 este o opțiune excelentă de încercat.

  1. ASUS gaming laptop ROG Zephyrus

Laptopul standard ASUS ROG Zephyrus reprezintă o alternativă excelentă la ambele laptopuri de mai sus. Nu are afișajul 4K al modelului DUO SE 15 sau rata de reîmprospătare de 360 Hz a modelului ROG Strix Scar 17, dar afișajul său 1440P de 165 Hz reprezintă un ușor upgrade al ratei de reîmprospătare față de Duo SE 15 și un upgrade bun al rezoluției ecranului față de Scar 17.

Și este considerabil mai ieftin decât aceste două laptopuri.

Cu toate acestea, ROG Zephyrus nu oferă un hardware high-end, oferind un procesor AMD Ryzen 9 5900HS, 16 GB de RAM și un GPU RTX 3070. Așadar, procesorul este puțin mai slab, primești jumătate din memoria RAM și trebuie să te mulțumești cu nivelul următor al GPU-ului.

Deși nu sună ideal, adevărul este că această combinație este totuși incredibilă pentru un laptop și îți va permite să rulezi aproape orice la setările maxime.

Așadar, dacă ești în căutarea unui ASUS gaming laptop mai ieftin, merită să arunci o privire la ROG Zephyrus standard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here