Cel mai tânăr primar anunță cel mai tare festival din Gorj! La Stejari vine 3 Sud Est

2364

Pe data de 20 și 21 iulie, în comuna Stejari se vor sărbători zilele localității, în ultimii ani manifestarea culturală fiind organizată cu mare simț de răspundere. O anunță chiar primarul comunei, Robert Păiuși, care menționează că evenimentul va fi unul de mare ținută, pe scena din Stejari urmând să urce artiști cunoscuți de muzică populară.
De altfel, Constantin Enceanu, Eugenia Filip, Marian Medregoniu și Sanda Argint sunt cap de afiș ai evenimentului de la Stejari.
De asemenea, pentru prima dată pe Valea Amaradiei va concerta pentru localnici formația 3 Sud Est. ,,Acesta este unul dintre cele mai importante festivaluri de pe Valea Amaradiei cu vechime de aproape un secol. Vom sărbători la înălțimea realizărilor aduse comunei Stejari, localitate care a obținut finanțare pe proiecte de peste 20 de milioane de euro. Vreau să aduc un suflu tânăr acestei manifestări, prin tinerețea mea, și mi-am dorit întotdeauna să fiu un exemplu pentru întreaga vale”, a declarat Robert Păiuși, primarul localității.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here