Cel mai performant teren de fotbal sintetic se află la Drăgoieni! Este modernizat integral cu fonduri europene

3095

Calitatea serviciilor sau produselor oferite în orice domeniu trebuie să fie principalul atu al oricărui business. Din acest motiv o firmă târgujiană a decis să modernizeze integral primul teren de minifotbal, realizat pe teren sintetic, din județul Gorj.

Deschis în 2006, terenul BYONS Drăgoieni și-a schimbat total înfățișarea după o investiție ce depășește 40.000 de euro. Andrei Băluță, reprezentantul firmei, a declarat că iubitorii sportului rege au la dispoziție un teren în suprafață de 46×26 metri, dimensiunea oficială FIFA, 3 tipuri de porți, în funcție de preferințele jucătorilor 5×2, 3×2 sau dimensiuni mici pentru copii. Gazonul nou montat acum pe teren este gazon sintetic LIMONTA cu fir de 60 mm. Terenul dispune de nocturnă, parcare gratuită pentru 50 de autoturisme, vestiare, dușuri cu apă caldă. În imediata vecinătate a terenului a fost amenajată o terasă, FAN ZONE, unde oaspeții se pot delecta cu o băutură răcoritoare după meci, pot viziona filme sau competiții sportive, în acest sens fiind achiziționat un videoproiector cu ecran de 3×1,7 metri. În caz de vreme nefavorabilă există posibilitatea petrecerii timpului liber în interiorul barului cu specific sportiv dotat cu televizor cu diagonala 170 cm, sisteme audio indoor, jocuri de societate gratuit tip Monopoly, Activity, Catan sau PlayStation pentru doritori.
De asemenea, societatea a achiziționat pentru nocturnă becuri cu tehnologie LED și un panou solar pentru producerea apei calde menajere. Terasa FAN ZONE poate fi închiriată pentru evenimente corporate sau private. De asemenea, firmele din Gorj pot organiza aici team building-uri pentru angajați. Oricine este interesat de detalii poate accesa pagina de Facebook-www.facebook.com/ByonsDragoieni/.

Mingi oferite gratuit
Orice echipă care închiriază terenul va primi gratuit, pe durata meciului, maiouri Kipsta și mingi de fotbal Select. Terenul poate fi închiriat 7 zile din 7, la prețul de 100 de lei până la ora 19.00 sau 120 de lei după ora 19.00. Pentru abonamente/poziție permanentă se oferă o reducere de 10% din prețul de închiriere. De asemenea, pentru antrenamentele practicate de cluburile de copii/juniori sunt practicate tarife avantajoase, cunoscut fiind faptul că antrenorii Academiilor de Copii și Juniori, nu au unde să își desfășoare activitatea datorită infrastructurii deficitare din județ. Mai mult, la închirierea terenului din Drăgoieni, antrenorii și echipele de copii vor primi un discount considerabil tocmai pentru ca aceștia să aibă șansa de a găsi talente care pot profesa ulterior în acest domeniu, anunță administratorul societății.
„Viziunea ce caracterizează afacerea legată de terenul nostru de minifotbal este legată de dorința de a face din piaţa gorjeană a serviciilor de agrement o piață competitivă, la nivel calitativ cu oferta similară din spaţiul U.E., oferind clienților servicii complete, profesioniste și stabilind cu aceștia parteneriate pe termen lung. Suntem în negocieri pentru a stabili parteneriate cu mai multe firme de prestigiu din județul Gorj și nu numai. Satisfacerea clienților reprezintă misiunea noastră principală. Valorificarea forţei de muncă și a resurselor locale, într-o infrastructură de agrement și relaxare ultramodernă, care să corespundă din punct de vedere competitiv cu cele similare din U.E., coroborat cu posibilitatea reală a societăţii de a coordona și dezvolta un proiect cu finanţare din fonduri externe, reprezintă provocarea și motivaţia esenţială a acestei noi investiţii din municipiul Târgu-Jiu”, a declarat pentru Gorjeanul Andrei Băluță, administratorul acestei afaceri.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here