CEH, la judecată pentru insolvenţă!

303

Cererea de intrare în insolvenţă depusă de Complexul Energetic Hunedoara (CEH) va fi judecată de Tribunalul Hunedoara în cursul zilei de joi, potrivit hotărârii luate, la termenul de miercuri, de către judecătorul care a fost investit cu acest dosar. ,,Termenul a fost fixat pe 7 ianuarie, pe rolul judecătorului care a fost investit cu soluţionarea cererii de deschidere a procedurii de insolvenţă”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.
CEH a solicitat Tribunalului Hunedoara, pe 29 decembrie, deschiderea procedurii de intrare în insolvenţă, compania fiind înregistrată cu datorii care depăşesc 1,2 miliarde de lei şi popriri pe toate conturile.Pe de altă parte, joi, la Tribunalul Hunedoara este programat termenul de judecată într-un alt dosar în care 18 creditori solicită declanşarea procedurii de insolvenţă la CEH.
În cadrul CEH lucrează circa 6.400 de angajaţi la minele de cărbune Lupeni, Lonea, Livezeni şi Vulcan, precum şi la termocentralele Mintia şi Paroşeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here