Cea de-a doua ediție a celui mai mare târg de turism regional: Târgul de Turism al Olteniei se va desfășura la Centrul Multifuncțional Craiova în perioada 10-12 martie 2017

259

În perioada 10-12 martie 2017, în incinta Centrului Multifuncțional Craiova se va desfășura cel mai mare eveniment expozițional din Oltenia dedicat industriei turismului – a doua ediție a TÂRGULUI DE TURISM AL OLTENIEI.
Târgul de Turism al Olteniei va reuni în special expozanți din regiunea Olteniei și din întreaga țară, dar, totodată, vor fi invitați și expozanți din străinătate.
Expozanții prezenți vor promova: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, turismul medical, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. Din ofertele companiilor prezente la Târg nu lipsesc asigurările medicale și de călătorie, organizările de evenimete private și corporate, precum și accesoriile și gadget-urile necesare în orice călătorie.
Târgul dorește promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din această regiune a României, organizarea de conferințe și dezbateri cu subiecte ce țin de dezvoltarea turismului regional.
Companiile prezente la Târg vor delecta vizitatorii cu tombole, premii, vouchere și oferte early booking. De asemenea, în perioada Târgului se aplică reduceri considerabile pentru cei care își rezervă vacanța pe loc.
Târgul de Turism al Olteniei este organizat de către PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliile Județene Dolj, Gorj, Vâlcea, și Camera de Comerț și Industrie Dolj.
Nu vor lipsi prezentări de destinații și locații noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinații.
Cei care își vor prezenta ofertele sunt: agențiile de turism, hotelierii, transportatorii, companiile de asigurări medicale și de călătorie, organizațiile naționale și județene de turism, centrele de aventură și agrement, organizatorii de evenimente private și corporate, bănci și instituții financiare, muzee, teatre.
Concomitent cu ediția a II-a a Târgului de Turism al Olteniei, se va desfășura HORECA EXPO OLTENIA – expoziție de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante.
Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii și servicii care sunt folosite în această industie, de la alimente, echipamente, mobilier, articole textile la utilaje și software, dar și hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor și firmelor de catering, bucătarilor profesioniști ce își desfășoară activitatea preponderant în această Regiune a României. De asemenea, pe durata expoziției sunt organizate conferințe care abordează subiecte de interes pentru domeniul HORECA, dar și competiții de barista profesional, cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstrații de servire și degustare a vinului, bartending și barista.
Obiectivele propuse sunt:
– Promovarea Târgului De Turism Al Olteniei și Horeca Expo Oltenia ca și evenimente de referință în domeniu, atât pentru regiunea Olteniei, cât și pentru regiunile învecinate
– Promovarea turismului autohton pe plan internațional;
– Atragerea cu o multitudine de oferte speciale, promoții, tombole a unui număr cât mai mare de persoane care intenționează să își planifice sau să își achiziționeze vacanța;
– Atragerea unui număr cât mai mare de expozanți din domeniul turismului și domenii conexe acestei industrii;
– Crearea de locuri de muncă în industria turismului și industria HORECA.
Campania de promovare a evenimentelor va cuprinde: campanii la radio (în cele 5 județe ale Olteniei, dar și județele Argeș și Caraș Severin), televiziuni locale, ziare, dar şi online, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newsletter, comunicate de presă, menite să atragă un număr de peste 8.000 de vizitatori.
De asemenea, pentru a spori numărul de vizitatori, în zilele de sâmbătă și duminică va fi pus la dispoziția vizitatorilor, transport tur – retur, gratuit, la fiecare oră, din zona centrală a orașului, până la locul de desfășurare a evenimentului.
Un foarte bun instrument de promvare pentru companiile expozante este Catalogul târgului (conține prezentarea tuturor companiilor expozante în cadrul târgului și alte companii care doresc să se promoveze în acest catalog). Redactat în format A5 catalogul va fi distribuit în cadrul târgului și în afara lui. Tirajul va fi de 1.000 exemplare.
Sponsor al HORECA EXPO OLTENIA este PPD Romania, iar partenerul principal al celor două evenimente este Selgros Romania – ”Club pentru profesionişti şi pasionaţi. De bunătăţuri“.

Organizator:
PS MULTISERVICES SRL
Perioada de desfășurare: 10-12 Martie 2017
Program Târg: Vineri: 10.00 – 19.00 / Sâmbătă: 10.00 – 19.00 / Duminică: 10.00 -16.00
Locație: Centrul Multifuncțional Craiova, str. Târgului nr. 26
Bilet intrare: 3 lei.
Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiți pe:
www.targdeturismoltenia.ro și www.horecaexpooltenia.ro.
Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei și Horeca EXPO Oltenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here