Ce spune Ponta despre anticipate

761

Deputatul de Gorj Victor Ponta nu este de acord cu organizarea de alegeri parlamentare anticipate. „Am și eu o întrebare de cetățean (nu turmentat – ci indignat): Dacă tot îl dați jos pe Orban, de ce v-ați mai chinuit atât să îl puneți? De ce ați mai negociat și semnat acorduri de guvernare cu USR, ALDE, UDMR, PMP și Minorități (în care oricum promiteați lucruri care se bat la cap și de care nu aveați nicio intenție să vă țineți)?”, spune Ponta.
Potrivit parlamentarului, povestea cu anticipatele „e o scuză” ca să nu faci lucruri, spunând că PNL are toate condițiile să guverneze. „Mergi la anticipate când nu ai un guvern. Dar acum ei au totul. Aveți Președinte, Guvern, majoritate parlamentară, toate instituțiile statului și ale UE de partea voastră – de ce nu guvernați țara?”, a mai declarat Victor Ponta.
El a afirmat că nu a votat Guvernul Orban „știind de la început că este un guvern-fake”, subliniind că cei ce l-au înjurat la vremea respectivă sunt aceași care, acum, solicită demisia lui Ludovic Orban. „Pro România a fost și rămâne în Opoziție față de prostie, incompetență și minciună. Și suntem de acord să facem alegeri oricând, dar după alegeri o să faceți ceva bun pentru oameni sau iar o să spuneți cine nu vă lasă și de ce nu puteți?”, a conchis Victor Ponta.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here