Ce „proiect de suflet” are un consilier județean

1458

Consilierul județean PSD Mihai Istrate, directorul liceului din Țicleni, spune că unul dintre motivele pentru care a intrat în politică ține de reabilitarea drumului Țicleni – Târgu-Jiu. El a explicat că, încă din luna august 2020, Consiliul Județean Gorj a demarat procedura de elaborare a documentației în vederea obținerii de fonduri europene pentru reabilitarea acestui drum județean, procedură aprobată de către consilierii județeni.
În acest sens, Istrate critică demersurile „de imagine” ale unui consilier local de la Țicleni care a demarat o petiție online și o campanie de strângere de semnături pentru asfaltarea drumului.
„Este lăudabil interesul aleșilor locali pentru proiecte care sunt importante pentru întreg județul. Dar, în aceeași măsură, este important ca demersurile să fie reale și nicidecum doar exerciții de imagine. Acest drum, DJ 674A, ține de competența Consiliului Județean Gorj, nu are nicio legătură cu Consiliul Local Țicleni”, spune Istrate.
Încă din vară, Consiliul Județean Gorj a demarat procedura de elaborare a documentației în vederea obținerii de fonduri europene pentru reabilitarea acestui drum județean. Investiția se ridică la circa 20 de milioane de euro.
„De altfel, reabilitarea drumului Țicleni – Târgu-Jiu este proiectul meu de suflet, fiind unul din motivele ce m-a determinat să mă implic politic. Cei care mă cunosc știu că, la fel ca domnul președinte Cosmin Popescu, sunt adeptul faptelor, nu al vorbelor și că îmi duc întotdeauna angajamentele până la capăt”, a mai spus alesul județean.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here