CE Oltenia selectează administratori pentru Medserv Min

658

Complexul Energetic Oltenia a demarat procedura de selecție a trei poziții de membru în Consiliul de Administrație al SC MEDSERV MIN SA, societatea care asigură servicii medicale pentru mineri și energeticieni.

Procedura de selecție se realizează în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. Candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Ei trebuie să aibă experiență de minimum trei ani în activitatea de administrare sau management a unor întreprinderi publice sau societăți comerciale, cel puțin din poziția de șef de birou.
De asemenea, nu trebuie să le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 5 ani, să nu aibă cazier, să nu fi făcut poliție politică și să nu aibă fapte în certificatul de cazier fiscal.
Pentru unul dintre posturi se cer studii economice și experiență în domeniul economic, contabilitate, de audit sau financiar de cel puțin 5 ani. Celelalte posturi necesită studii superioare juridice și medicale și experiență de minimum cinci ani.
Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 10 ianuarie 2020, ora 16.00. Candidaților selectați pentru interviu li se pot cere documente suplimentare de natură să probeze experiența sau statutul profesional.
În prezent, Consiliul de Administrație este format din Lavinia Cosneanu – președinte, Daniela Șerban și medicul Gheorghe Neață – membri.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here