CE Oltenia opreşte apa caldă în Craiova

710

Complexul Energetic Oltenia a anunţat că, începând cu 26 august, ora 0:00, Sucursala Electrocentrale Craiova II va întrerupe livrarea apei calde menajere în municipiul Craiova, pentru revizia anuală a reţelei de termoficare.
„Pentru a reduce riscul producerii unor avarii pe timpul iernii, precum şi pentru a asigura condiţiile tehnice necesare echipelor de intervenţie în caz de avarie, este obligatoriu ca anual să se efectueze o revizie generală a reţelei de termoficare”, arată un comunicat de presă.
Toate lucrările de revizii/reparaţii efectuate la reţeaua de termoficare a municipiului Craiova se execută cu forţe proprii (umane şi financiare) ale SE Craiova II.
„În scopul minimizării inconvenientelor produse de lipsa apei calde şi în deplină concordanţă cu solicitările clienţilor noştri, în ultimii ani perioada în care se efectuează revizia anuală a fost redusă la 5-7 zile, durata lucrărilor incluzând şi timpul necesar golirii/reumplerii circuitului şi revenirii la parametrii normali”, mai anunţă CE Oltenia. SE Craiova II asigură energia termică pentru aproximativ 60.000 apartamente din municipiul Craiova (alimentează 104 puncte termice de cartier), precum şi pentru mai mulţi operatori economici, spitale, şcoli, instituţii guvernamentale.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here