CE Oltenia face 60 de angajări. Care sunt condițiile!

1799

Complexul Energetic Oltenia are nevoie de personal, după ce sute de mineri au ieșit la pensie în acest an. Compania angajează doar tineri șomeri, până în 29 de ani, pentru posturile de electrician și lăcătuș mecanic.

Complexul Energetic Oltenia vrea să beneficieze de prevederile OUG 92/2020. Potrivit actului normativ, angajatorii care încadrează în muncă, dar nu mai târziu de data de 31 decembrie 2020, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, persoane care au până în 29 de ani și sunt înregistrate ca șomeri în evidența agențiilor pentru ocuparea forței de muncă, „primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare persoană angajată din această categorie, 50% din salariul angajatului, dar nu mai mult de 2.500 de lei”. De aceea, CEO anunță că va angaja 60 de persoane, cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani, înregistrate în evidența Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Gorj, având calificare de lăcătuș mecanic, respectiv electrician.
Posturile sunt vacante în carierele Roșia, Roșiuța, Jilț Nord, Jilț Sud, Tismana și Pinoasa. „Persoanele interesate se vor prezenta, până la data de 15 noiembrie, la sediul AJOFM Gorj, pentru depunerea documentelor corespunzătoare înregistrării. Angajarea în cadrul societății a persoanelor selectate și repartizate de către AJOFM Gorj se va derula în conformitate cu reglementările interne ale societății. Relații suplimentare se pot obține de la Direcția Resurse Umane – Serviciul Organizare”, a comunicat Complexul Energetic Oltenia.
I.IRINOIU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here