Ce nu ar trebui să-ți lipsească din dulăpiorul de machiaje?

1023

Probabil că dacă ești femeie, știi că întreaga lume a machiajelor este atât de mare încât ne-ar fi greu să vorbim despre toate într-un singur articol. Sincer, s-ar putea scrie biblioteci întregi despre instrumentele folosite, cum să ții mâna în timp ce aplici machiajele sau despre ingredientele utilizate. Cu toate astea, putem să-ți dăm un sfat de aur de care să ții cont atunci când îți cumperi machiajele, să nu faci compromisuri în ceea ce privește calitatea. Chiar dacă te tentează să renunți la un ruj scump și de brand și să iei rujul ăla mai ieftin despre care n-ai prea auzit, ar fi înțelept să te mai gândești. Costul mai mare este justificat de garanția calității și a testării. Practic, dai niște bani atât pe un produs de calitate, cât și pentru liniștea că nu vei avea vreo reacție alergică.

În acest articol o să vorbim chiar despre machiaje, mai exact despre ce machiaje ar trebui să ai mereu în casă, indiferent de locul în care mergi sau de ocazie.

Baza

De ce contează atât de mult baza asta? Păi, pentru că face minuni pentru pielea ta – o hidratează și ascunde imperfecțiunile alea mici sau ridurile. Practic, pregătește terenul pentru restul machiajelo pe care urmează să le aplici pe față.

Dar ce se întâmplă dacă uiți să aplici baza într-o zi? Nu-i vreo tragedie, dar dacă ești genul care se bazează pe fond de ten, s-ar putea să-i simți lipsa. Când aplici fondul de ten pe față, baza e ca un fel de fixativ. Fără ea, fondul de ten ar usca pielea și nu ar rămâne aplicat uniform pe față, ceea ce duce la un aspect uscat și ciudat al tenului.

Fondul de ten

Dacă am vorbit despre el mai sus, hai să și continuăm. Când vine vorba de alegerea viitorului tău fond de ten, cea mai sigură variantă este să te orientezi către brandurile deja consacrate și apreciate. Așa ai certitudinea că sunt în regulă, dar asta nu înseamnă că nu poți testa și alte zone. Noi îți recomandăm un fond de ten de la Fenty Beauty. Pe piață, vei găsi variante potrivite pentru diverse tipuri de ten și o paletă variată de culori.

Un detaliu esențial când alegi fondul de ten e să-ți cunoști bine culoarea pielii. Asta te va ajuta să selectezi nuanța perfectă pentru tenul tău.

Corectorul

Așa cum poți să-ți dai seama și din nume, corectorul ascunde micile imperfecțiuni de pe față. Poți să-l aplici pentru a ascunde sau diminua cearcănele, iritațiile, semnele mici de pe piele sau coșurile care apar uneori chiar în cele mai nepotrivite momente.

Rujul

Am ajuns și la bunicul tuturor machiajelor, rujul. De ce fix bunicul? Pentru că e un clasic care de secole a adus strălucire și volum buzelor femeilor.

În special atunci când te pregătești de o întâlnire romantică sau o seară în club, rujul adaugă o doză de strălucire și volum buzelor tale. Este practic secretul tău pentru buze pline de farmec. Să zicem că poate nu ai niște buze cu atât de mult volum în mod natural, așa că poți apela la ruj pentru a da impresia de volum. Ai nevoie doar de un creion de buze pe care îl aplici puțin deasupra buzelor și de un ruj care să aibă aceeași culoare. Și aici îți recomandăm să te orientezi către ceva popular în piață. Un ruj Maybelline este potrivit, indiferent de gusturile pe care le ai.

Rimelul

Rimelul sau mascara, așa cum a fost inițial denumit, e și el o piesă cheie. De ce? Pentru că, dacă ești norocoasă și ai niște ochi cu o culoare pronunțată, vrei ca genele tale să îți complimenteze ochii, iar pentru asta ai nevoie de volum. Și aici intră în schemă rimelul care îți curbează genele sau chiar unul colorat care să se potrivească la fix cu restul machiajului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here