Ce inovații aduce Samsung în lumea televizoarelor?

1148

Moda în materie de device-uri electronice avansează pe zi ce trece. Pe piață, apar din ce în ce mai multe telefoane, laptopuri, calculatoare și televizoare ce promit o funcționare lină pe o durată lungă de timp. Suntem uimiți de noi modele, funcții și setări care ne fac viața mai ușoară. De aceea, înainte de a achiziționa un astfel de dispozitiv, trebuie să avem cunoștințe în legătură cu întreaga gamă din care face parte. Când vine vorba de televizoare, decizia poate fi ceva mai dificilă fiindcă, acum, datorită ecranelor de mare performanță, orice model e garantat că ne va atrage. De aceea, în rândurile ce urmează, vrem să vă prezentăm televizoarele oferite de firma Samsung, una dintre cele mai de încredere firme de device-uri din lume. Vă vom povesti câte ceva despre fiecare model de tv Samsung smart în parte, în speranța că, la final, veți putea face achiziția fără să vă gândiți de două ori. O astfel de investiție pentru casa dumneavoastră este importantă, iar noi vrem să vă sărim în ajutor. Să începem!

Samsung susține că misiunea sa este de a produce produse de top, care contribuie la o societate globală mai bună.  Zis și făcut. De-a lungul timpului, această firmă a câștigat încrederea oamenilor prin livrarea unor produse conform așteptărilor lor, dar și promisiunilor făcute. Astăzi, ea se numără printre cele mai populare firme de electronice, atât din țară, cât și din lume. Dispune de o gamă largă de dispozitive, majoritatea smart, și vine cu funcții inovative ce se concentrează pe fluiditate și o experiență de lux. Vă întrebați ce legătură au toate aceste caracteristici cu televizoarele lor? Ei bine, în modelele de tv-uri Samsung smart veți observa exact aceste caracteristici: fluiditatea, rezistența de-a lungul anilor și performanța de top. Modelele de care dispune această gamă sunt perfecte pentru vizionarea de filme și seriale preferate la calități impresionante. Haideți să vă și prezentăm modelele, așa cum am promis.

  • Neo QLED – gamă de televizoare ce dispune de ecrane 8k sau 4k. Acest model vine cu detalii strălucitoare ale imaginii, ce nu reflectă lumina. Cu ecranul Quantum Dot LED tv, veți fi uimiți de contrastul ultra-fin. Veți avea parte de un display Infinity și difuzoare Dolby Atmos situate în partea de sus, precum și de o conectivitate fluidă datorită caracteristicii smart. Acest model mai dispune și de procesorul Neuronal Quantum 8k sau 4k, ce este bazat pe AI și îmbunătățește vizibil imaginile.
  • QLED – gamă de televizoare ce dispune de ecrane UHD 4k. Acest model surprinde cu funcțiile Direct Full Array (pentru un contrast ultra-fin, negru profund și alb pur), procesorul Neuronal Quantum 4k și caracteristicile sale AI, Real Depth Enhancer (pentru o profunzime percepută similar privirii umane) și Smart Hub (spațiul virtual smart în care găsiți tot ce vă doriți).
  • OLED – gamă de televizoare ce dispune de ecrane UHD 4k. Acest model se bazează pe un display Organic Light-Emitting Diode ce uimește cu fluiditatea sa. Acest tv Samsung promite un negru profund și culori vii, dispune de același procesor Neuronal Quantum 4k și oferă imagini de o calitate rară.
  • The Frame – este un model de televizor ce vine pe display-uri UHD sau FHD și ecrane 4k. Acest tv iese în evidență datorită ramei în care este încadrat, după cum îi spune și numele. Puteți alege între culori moderne precum alb, crem și maro pentru a-l încadra la perfecție pe perete, lângă tablourile dumneavoastră preferate. În modul stand-by, The Frame poate difuza imagini cu diverse picturi artistice, pentru a se integra complet în design-ul casei.
  • The Serif – este un model de televizor smart ce dispune de aceleași caracteristici ca și colegul precedent, însă surprinde cu stativul pe care este pus. Pentru un design interior cât mai elegant și classy, Samsung a gândit acest model pe picioare verticale, subțiri, ce îl fac să semene cu o pictură expusă în muzeu. Dispune de un display mat, tehnologie QLED, suportul fiind detașabil. Puteți alege între culori moderne precum ecran cu ramă albă sau bleu și picioare negre.
  • The Terrace – este un model de tv Samsung ce poate fi folosit afară. După cum îi spune și numele, acesta poate fi instalat pe veranda sau terasa proprie. Dispune de funcții precum ecranul 4k QLED cu nivel mare de luminozitate, rezistență la apă IP55, și Anti Reflection (funcție inteligentă ce livrează imaginile clar și contrastant, indiferent de vremea de afară).
  • The Sero – un model surprinzător de lifestyle tv, dispus vertical. Este perfect pentru sălile de lectură sau ședințe, pentru prezentări și expuneri de diagrame. Vine cu un ecran QLED UHD 4k, pe un suport reglabil ce permite așezarea sa la diverse înălțimi, precum și întoarcerea ecranului în poziție orizontală. Oferă un display mat și se adaptează ușor oricărui tip de conținut.
  • Crystal Ultra HD – un model de televizor ce surprinde cu imaginile sale crystal clear. Dispune de un ecran 4k, este subțire și dinamic, perfect pentru orice încăpere și vine încadrat într-un suport slim și elegant.

Acum că ați aflat mai multe despre tv-urile Samsung și gama variată în care sunt cuprinse, vă sfătuim să faceți un search în mediul online pentru și mai multe recomandări. Dacă, să spunem, că vă doriți un tv smart 80 cm, magazinele online sunt locul perfect de a vă începe vânătoarea. Nu ezitați să citiți cu atenție caracteristicile fiecărui model care vă surâde, pentru a lua o decizie inspirată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here