Ce geantă de mână pentru muncă? O privire de ansamblu asupra accesoriilor pentru femei în stil business

1267

Geanta de mână a unei femei este un accesoriu indispensabil pentru look-ul de birou – elegantă, practică și care se asortează cu alte elemente de stil. O geantă de mână pentru femei este un accesoriu indispensabil în orice ținută de lucru. Aceasta accentuează eleganța și profesionalismul look-ului de birou, oferă spațiu suplimentar pentru un laptop sau documente importante și este perfectă nu doar pentru muncă, ci și pentru fiecare zi.

La ce să te uiți atunci când alegi o geantă de lucru? 

Atunci când cumpărați o geantă de lucru, căutați: mărimea, forma, materialul și culorile și secțiunile suplimentare.

O geantă prea mică poate conține doar strictul necesar, în timp ce o geantă prea mare, deși încăpătoare, poate fi incomodă de purtat. Stilul genții trebuie să fie clasic, elegant și totuși atemporal, astfel încât să puteți purta geanta indiferent de tendințele actuale. Cele mai multe femei aleg cufere, buzunare, genți de mână sau modele clasice. Pielea naturală este cea mai populară, dar puteți opta și pentru o geantă de mână mai ieftină pentru muncă, cum ar fi cea din piele artificială. Conform codului vestimentar, gențile elegante trebuie să fie în culori discrete și orice imprimeu trebuie să fie redus la minimum. Cu toate acestea, dacă șeful tău îți lasă o marjă de manevră în alegerea ținutei, o geantă de lucru la modă într-o nuanță mai aprinsă sau cu un model interesant va fi foarte bună.

Printre caracteristicile suplimentare se numără o curea de umăr pentru a vă ține mâinile libere în orice situație, un interior practic și un compartiment suplimentar pentru depozitarea laptopului.

Modele elegante de genți de mână pentru muncă

Atunci când căutați geanta de mână perfectă, puteți alege dintr-o varietate de modele, cum ar fi trunchiurile clasice. Acestea sunt accesorii care au rămas populare de ani de zile. Sunt elegante, au o ranforsare suplimentară în partea de jos, iar designul lor versatil vă permite să le purtați atât la serviciu, cât și în fiecare zi.

O altă ofertă este geanta messenger pentru femei. Este geanta de lucru ideală, îndrăgită de femei pentru designul său funcțional, cureaua de umăr practică și capacitatea de a se îmbina cu diferite stiluri. Puteți alege un model cu clapetă sau cu fermoar.

Căutați o combinație de minimalism și eleganță? Atunci geanta de lucru clasică, din piele, cu forme geometrice și culori discrete, este alegerea ideală. Va încăpea un format A4 și este finisată cu compartimente suplimentare în interior. Un model care se potrivește cu codul vestimentar al oricărui birou.

Cum aleg o geantă de mână care să nu fie doar pentru întâlniri de afaceri?

Dacă te rezumi la un stil clasic, cel mai bine este să-ți asortezi geanta de mână la tonul pantofilor, adică să alegi aceeași culoare, material sau textură. Este o combinație sigură și întotdeauna potrivită, care nu poate da greș.

O altă idee este ca geanta de mână să fie de o culoare contrastantă. Acest lucru îți oferă mai multe posibilități de modă. De exemplu, puteți asorta o geantă de lucru albă, roșie sau roz la un total look negru. Pe de altă parte, un model de culoare stinsă, cum ar fi o geantă de mână bej, funcționează cel mai bine cu un costum de damă luxuriant.

Dacă stilul tău de lucru este simplu, fără modele, atunci îți poți permite să experimentezi cu textura genții de mână. Sugestiile elegante cu imitație de piele de șarpe sau țesătură matlasată vor completa cu bun gust look-ul destinat biroului.

Ce material ar trebui să aleg pentru geanta mea de lucru?

Alegerea materialului potrivit este primordială atunci când vă cumpărați o geantă nouă. Aceasta trebuie să fie elegantă și durabilă pentru a vă rezista ani de zile. De aceea, pielea naturală este numărul unu în această categorie. Materialul natural și de neegalat este chintesența clasei, a farmecului și a durabilității, ceea ce face ca geanta din piele să fie alegerea perfectă pentru un look business. Modelele din piele pot îmbrăca o varietate de înfățișări, de la gențile de lucru realizate din piele granulată clasică (lăcuită sau mată) până la gențile din piele întoarsă sau catifea. Fiecare dintre ele arată la fel de elegant. Așadar, decizia de a alege ce material este destul de individuală și depinde de preferințele dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here