Ce a declarat Ponta despre cererea depusă de Macovei privind excluderea din avocatură

219

Baroul Bucureşti a amânat pentru data de 6 septembrie dezbaterea privind excluderea lui Victor Ponta din avocatură. Fostul premier s-a prezentat, astăzi, pentru a-şi susţine punctul de vedere, în timp ce Monica Macovei a cerut amânare pe motiv că are activitate în Parlamentul European.
“În cadrul Consiliului sunt oameni care cunosc foarte bine prevederile legale, nu era nevoie să îi conving eu sau să spun foarte mult. Aveau textele în faţă şi cred că, din punct de vedere legal, lucrurile sunt sută la sută clare. În rest, încă o dată, îmi exprim regretul că instituţii care nu au legătură cu politica şi Baroul nu are nicio legatură cu politica, e o instituţie democratică cu alt scop, e folosită de doamna Macovei ca să mai daţi dumneavoastră nişte ştiri. Alte argumente în faţa Baroului decât legea nu se aduc niciodată. În faţa conducătorilor Baroului, se aduc argumente legale şi argumentele legale sunt clare şi evidente”, a declarat Victor Ponta, la ieşirea din sediul Baroului Bucureşti.
“Îmi pară rău că o instituție respectabilă și respectată, așa cum e Baroul, este folosită de doamna Macovei în dispute politice”, a spus fostul premier la intrarea în sediul Baroului București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here