Cazul taximetristului agresat: IPJ anunță că s-a deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe!

6618

La solicitarea Gorjeanul, IPJ Gorj anunță că în cazul taximetristului care acuză că a fost agresat marți în față la TIC TAC s-a deschis dosar penal, dar și faptul că celălalt conducător auto s-a prezentat, la rândul său la poliție.

„La data de 27 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat de 52 de ani din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, din municipiul Târgu Jiu, a avut unele neînțelegeri în trafic, cu șoferul unui alt autoturism, iar cei doi s-ar fi lovit reciproc.
La scurt timp, la sediul poliției s-a prezentat conducătorul autoturismului, un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, precum și reclamantul, care au depus plângere scrisă.
În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a anunțat IPJ Gorj.

De altfel, Gorjeanul, prin intermediul cititorilor, a reușit să identifice mașină și posesorul acestuia. Persoana acuzată de agresiune, care conducea mașina BMW se numește Bogdan Istrătescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here