Cazul “Nanu Mic”, pus pe tapet! “Univers”, în Congres la Piatra Neamţ

279

Timp de trei zile, liderii sindicali din cadrul Federaţiei Naţionale Univers, care fac parte din CEO, participă la Piatra Neamţ la Congresul Federal. Pe ordinea de zi a evenimentului, început astăzi, se află, printre altele, şi alegerea preşedintelui Federaţiei şi a organelor de conducere. De la Gorj, Adrian Marciuc, cel care ocupă cea mai înaltă funcţie la nivel de Univers, nu şi-a anunţat, deocamdată, candidatura pentru vreo poziţie de conducere, chiar dacă el este în interimat pe funcţia de prim-vicepreşedinte pe mine-energie la Univers. În cadrul întâlnirii se va trasa, cu siguranţă, însă soarta lui Aurel Nanu Mic, acesta nemaifiind lider de sindicat la Craiova II, el ocupând încă funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei, poziţie pusă de mult sub semnul întrebării.
Mai puţin de 40 de lideri de sindicat din zona CEO, judeţul Gorj, participă în aceste zile la Congresul Federaţiei Univers, desfăşurat la Piatra Neamţ. Aici se va alegea noua structură de conducere federală, Adolf Mureşan anunţându-şi candidatura pentru un nou mandat. Sindicatele independente din CEO îl susţin pe Mureşan pe funcţie, dar şi pe Gheorghe Căpăţână, secretarul general.
Nu se cunoaşte dacă la alegerile de la Piatra Neamţ vor candida şi gorjeni, chira dacă Constantin Creţan este susţinut de colegii săi pe o poziţie de vicepreşedinte la nivel de federaţie. Creţan ar putea ocupa funcţia lui Aurel Nanu Mic, simplu membru al sindicatului de la Craiova II, după ce acesta a pierdut, la alegerile interne, funcţia de preşedinte al sindicatului în cauză.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here