Caută firmă de catering pentru masa bolnavilor. Contract până la finalul anului

1171

Un contract de circa 200.000 de lei va fi semnat între Spitalul Orășenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” din Bumbești-Jiu și o firmă care se ocupă cu servicii de preparare a mâncării și catering. Contractul va fi semnat cu data de 1 mai, până la finalul anului, cu posibilitate de prelungire.

Spitalul nu mai are amenajat de câțiva ani un spaţiu pentru prepararea hranei pentru pacienții internați și medicii de gardă, așa că apelează la firmele de catering.
Meniul zilnic este compus din mic dejun, prânz și cină plus eventuale suplimente, dacă regimul dietetic le prevede.
În funcţie de numărul bolnavilor internaţi, valoarea minimă estimată a contractului este de 121.936. lei fără TVA pentru 12.160 meniuri, iar cea maximă de 182.905 lei fără TVA pentru 18.240 meniuri.
„Începând cu luna iulie 2020, Spitalul Orășenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” Bumbești-Jiu a fost desemnat să trateze pacienți cu forme ușoare și medii de Covid-19. De asemenea, ținând cont de evoluția pandemiei Covid-19, precum și a efectelor extrem de grave ale acestuia asupra populației României, în scopul limitării răspândirii virusului, se impune necesitatea ca pentru pacienții internați în spital cu diagnosticul Covid-19, precum și pentru pacienții suspecți Covid-19 aflați în izolator, în așteptarea diagnosticului, mâncarea să fie livrată porționat în ambalaje corespunzătoare de unică folosință. Situația numerică a meniurilor pentru pacienții cu Covid-19 și pacienții aflați în izolator va fi înaintată de un reprezentant al autorității contractante cu o zi înainte, până la ora 10:00, responsabilului desemnat al firmei prestatoare, urmând ca a doua zi să comunice cu două ore înainte de livrarea alimentelor către spital, numărul porțiilor suplimentare necesare pentru pacienții internați în cursul nopții. Precizăm că este vorba de un număr estimat zilnic de minim 5, maxim 17 persoane”, se arată în caietul de sarcini. Firmele interesate au termen până pe data de 4 aprilie să depună ofertele.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here