Cătunele: A furat din două gospodării și a fost prins

1012

În vară, gospodăria unei femei de 63 de ani a fost călcată de hoți, iar la câteva luni distanță a fost dată o altă ”spargere”, în curtea unei bătrâne de 87 de ani. În cele din urmă, polițiștii au constatat că cel care fura din gospodării este un bărbat de 29 de ani,  iar cel care știa despre preocupările individului, este acuzat acum de tăinuire. Partea bună este că prejudiciul a fost recuperat.

IPJ Gorj: La data de 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați de către o femeie de 63 de ani, din comuna Cătunele cu privire la faptul că în noaptea de 13/14 iulie a.c., persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă două motoferăstraie, o bormașină și un polizor electric. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați de către o altă femeie de 87 de ani, din comuna Cătunele cu privire la faptul că în noaptea de 02/03 noiembrie a.c., persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă o motocoasă, un motoferăstrău și două butelii. Și în acest caz, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de polițiști în vederea identificării autorului, s-a stabilit faptul că bănuit de comiterea celor două fapte de furt calificat este un bărbat de 29 de ani, din comuna Cătunele.

De asemenea, polițiștii continuă cercetările și față de un alt bărbat de 43 ani, care locuiește fără forme legale în municipiul Motru, pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor a fost recuperat în totalitate.

În prezent bărbatul de 29 de ani se află în arest la domiciliu pentru săvârșirea unor infracțiuni rutiere, urmând ca instanța de judecată să se pronunțe cu privire la schimbarea măsurii preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here