Către mineri, energeticieni şi constructori – Către toţi lucrătorii cinstiţi, cu mintea şi cu sufletul de pe întreg cuprinsul României

497
Federaţia Naţională a Muncii, structura sindicală organizatorică, reprezentanta legală şi morală a mii de salariaţi din zonele miniere Gorj, Valea Jiului, Vâlcea, Mehedinţi dar şi a altor categorii de salariaţi din administraţie şi sectorul privat, se adresează respectuos şi cu multă prietenie votanţilor de la 6 decembrie 2009, pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Deşi nu suntem înregimentaţi politic, considerăm că situaţia politică, economică şi socială din ţara noastră, ne obligă în mod implacabil, să vă atenţionăm cu îngrijorare, cu respect şi cu încrederea că ne veţi înţelege, că ţara noastră se află în faţa unor pericole iminente, dacă nu chiar în perioada materializării acestor pericole privind democraţia, respectului dreptului elementar de constituire a unor alianţe, inclusiv al unor alianţe politice, la temelia discordiei naţionale, aflându-se din decembrie 2004, nimeni altul decât Traian Băsescu, încrâncenatul şi nedemnul preşedinte al nefericitei noastre patrii.
Spirit malefic, demagog de superclasă, de fapt cel mai mare demagog din întreaga istorie a politicii şi politicienilor din România, Traian Băsescu ne-a păcălit în mod epocal, pozând în mod neruşinat într-un luptător împotriva corupţiei, deşi el personal este un ciocoi superîmbogăţit, hoţul impozantei foste flote comerciale româneşti, a patra din lume în ceea ce priveşte capacitatea de transport şi a doua din punct de vedere al pescuitului oceanic.
Posesor al unor adevărate palate împreună cu fetele sale, prieten la cataramă cu mogulii care au terminat drumurile ţării încasând miliarde de euro, el este şi intermediarul sub acoperirea căruia frate-său, altă pramatie, a derulat afaceri colosale cu arme şi energie electrică, fiind primul dintre aşa-numiţii « băieţi deştepţi », împotriva cărora, nedemnul încă preşedinte spumegă demagogic, de parcă ar fi scăpat de sub efectul calmantelor.
Traian Băsescu nu este împotriva aşa-zisului sistem ticăloşit, pentru că el însuşi este reprezentant de frunte al acestui sistem, ceea ce îl deranjează cu adevărat este independenţa unor « moguli » faţă de interesele lui şi ale Elenei Udrea, ci nicidecum existenţa însăşi a « mogulilor ».
În viaţa politică a României, odiosul nostru preşedinte şi sinistra sa primă blondină a ţării, au reinventat cultul personalităţii, cabinetul II, fanatizarea şi încrâncenarea intolerabilă a pedeliştilor, care, dacă nu renunţă la neruşinatul cuplu care îi conduce, vor fi antrenaţi în mod matematic în nenorocirea ţării şi a asmuţirii românilor, în confruntări violente sau chiar într-un război civil.
Pentru noi, cei care ne simţim legaţi până la sfârşitul vieţii de mineri şi de minerit, pedeliştii mai reprezintă încă un pericol întrucât în acest partid şi în slujba totală faţă de Băsescu se află duşmanii de moarte ai ortacilor, respectiv: Radu Berceanu, Marin Condescu şi Ionel Manţog, de a căror trimitere în faţa justiţiei ne vom preocupa în mod deosebit, fiind siguri că nu va trece mult şi îşi vor primii binecuvântata pedeapsă pentru jecmănirea economiei naţionale.
Revenind la nedemnul personaj încă preşedinte, vă reamintim fraţi romăni, atacurile fulminante ale individului, împotriva ţării, a românilor şi a tuturor instituţiilor fundamentale ale statului. În concepţia acestui individ neliniştit, România este o ţară muribundă, iar românii sunt 20% homosexuali, iar ca suplimente sunt invitaţi la partide de sex legalizat şi înregistrat prin contabilitate, plus prizare de heroină la fel de legalizată.
Pentru acest bandit, şcoala românească scoate « tâmpiţi » şi se învaţă prea mult despre Herodot, în detrimentul nobilei meserii de chelner, parlamentarii şi magistraţii sunt duşmanii poporului, iar medicii umblă ca nişte hămesiţi cu pungi de mălai, obţinute ca urmare a pensionărilor ilegale.
În orice ţară a lumii civilizate, un asemenea substantiv cu pretenţii de normal la cap, nu ar câştiga niciodată preşedinţia, nici dacă ar promite mutarea raiului biblic, de acolo de unde e, pe cuprinsul ţării respective.
Să nu-1 lăsăm fraţi români să câştige nici în România, fiindcă ne-a batjocorit destul !
Să votăm cu încredere pe Mircea Geoană şi programul său de uniune naţională, pe care ni-1 propune împreună cu domnii Crin Antonescu şi Klaus Johannis.
Votând cu Mircea Geoană, votăm cu mult râvnita normalitate, cu profesionismul, pentru viitorul demn al României şi al românilor !
Aşa să ne ajute Dumnezeu !
BIROUL EXECUTIV AL FNM
PREŞEDINTE CONSTANTIN CREŢAN
PREŞEDINTE EXECUTIV CRISTINEL TĂNASIE
SECRETAR GENERAL IULIAN BUDURAN
PREŞEDINTE EXECUTIV RADU ILIE VOINA
VICEPREŞEDINTE MITROFAN RADU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here