Câți medici s-au angajat în acest an la Târgu-Jiu. Noi angajări!

1071

Peste 200 de medici primari și specialiști lucrează la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. În acest an, spitalul a angajat 21 de medici, cinci dintre aceștia având contract pe perioadă determinată (de la începutul anului până în lunile iunie-august). De asemenea, în cursul acestei săptămâni vor începe activitatea încă doi medici specialiști: un neurolog și un medic de Anatomie Patologică. Cea mai recentă angajare este cea de la Secția Neurologie, postul fiind obținut de dr. Oana Andreea Florescu.
Medicii nou angajați anul acesta sunt specializați în: Obstetrică-Ginecologie, Neurologie, Medicină de urgență, ORL, Anatomie Patologică, Oftalmologie, Chirurgie, Terapie Intensivă, Medicină de laborator și Psihiatrie.

Noi concursuri
În perioada următoare se vor organiza concursuri pentru ocuparea posturilor de medic pneumolog, pediatru și medic neonatolog.
„În ceea ce privește deficitul de medici specialiști, nici la principala unitate medicală din județul Gorj, la fel ca în majoritatea spitalelor județene din România, nu sunt suficienți medici infecționiști, radiologi și cardiologi. Concursuri pentru ocuparea posturilor vacante au fost organizate de două ori anul acesta, dar, din păcate, nu s-a prezentat niciun specialist”, a comunicat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu-Jiu.
În ceea ce privește evoluția personalului de la SJU Târgu-Jiu, la sfârșitul anului 2019, 196 de medici își desfășurau activitatea în spital, la sfârșitul anului trecut erau 202, iar în prezent sunt 207 medici primari și medici specialiști care tratează pacienții unității medicale.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here