Câți bani dă CE Oltenia pentru întreținerea calculatoarelor

967

Complexul Energetic Oltenia a alocat un buget de peste 800.000 de lei, fără TVA, pentru servicii de întreținere și reparații echipamente de date, voce și birotică.
Este vorba de servicii privind asigurarea funcționării calculatoarelor, imprimantelor, copiatoarelor și a echipamentelor de comunicații.
Contractul a fost împărțit în 7 loturi, având o valoare totală estimată de 842.328 lei, fără TVA. Durata contractului este de 14 luni.
„Serviciul se va presta la sediul beneficiarilor, cât și la sediul ofertantului (atunci când reparațiile nu se pot efectua la sediul beneficiarilor), pentru repararea echipamentelor de tehnică de calcul, periferice, de birotică, precum și a echipamentelor de comunicații de date și de voce din dotarea Complexului Energetic Oltenia. Pentru lotul 4 (SE Craiova) și lotul 5 (SE Ișalnița), în situația în care ofertantul este din Târgu-Jiu, echipamentele de mic volum vor fi trimise la sediul executiv din Târgu-Jiu, de unde vor fi preluate de către ofertant în vederea depanării.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 11 octombrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here