Câte proiecte din Gorj primesc finanțare prin „Anghel Saligny”

1658

Gorjul va primi finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, ca urmare a finalizării, de către Ministerul Dezvoltării, a listei proiectelor finanţate, anunţă ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

Au fost finalizate şi listele cu obiectivele de investiţii ce vor fi finanţate pentru judeţele Brăila, Gorj şi Sibiu, urmând alocările şi pentru restul judeţelor, a subliniat ministrul. Aceste trei judeţe se alătură judeţelor Alba, Dâmboviţa, Harghita şi sectoarelor municipiului Bucureşti care au primit, săptămâna trecută, finanţare prin Program.

„Prioritare au fost, şi de această dată, asigurarea apei potabile în localităţi şi a reţelelor de canalizare, iar drumurile vor fi reabilitate doar dacă aceste două categorii de utilităţi sunt realizate. Îi asigur pe locuitori că fiecare localitate care a depus cerere va primi finanţare pentru cel puţin o investiţie”, a declarat Cseke Attila.

Din judeţul Gorj, ministerul a primit 156 de cereri, iar, în urma procedurii, au fost aprobate 114 obiective, în valoare totală de 1.169.838.008,35 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here