Cât îl costă pe un gorjean o palmă dată unui consătean!

608

Un bărbat din Stănești a fost obligat de judecători să îl despăgubească pe un consătean de-al său după ce i-a dat un dos de palmă de l-a pus la pământ.

Totul s-a întâmplat într-un magazin din Curpen, în urmă cu trei ani. Victima s-a izbit cu capul de podea și atunci i s-a spart și aparatul auditiv pe care îl purta. Ca să își revină, cel lovit a avut nevoie de trei săptămâni de îngrijiri medicale, pe latură penală inculpatul primind o condamnare de 6 luni, cu un termen de supraveghere de 2 ani. Pe latură civilă acesta a fost găsit bun de plată, iar acum trebuie să suporte costul faptelor sale, după cum a decis Judecătoria Târgu Jiu.
„Obligă inculpatul MC să plătească părţile civile FT suma de 11.585,44 lei, formată din suma de 2585,44 lei cu titlu de daune materiale şi suma de 9000 lei cu titlu de daune morale Respinge în rest acţiunea civilă formulată de partea civilă FT. În temeiul art. 398 Cod de procedură penală, rap. la art 276 alin. 2 C.pr.pen, obligă inculpatul MC la plata către partea civilă FT a sumei de 1000 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare efectuate de aceasta”, a decis instanța, verdictul nefiind definitiv.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here