Cât de bună este casa de pariuri PublicWin?

820

PublicWin este un operator care a intrat nu foarte demult pe piața din România dar care s-a remarcat rapid și a reușit să ajungă la un nivel foarte bun. PublicWin a apărut în România în 2016 și a deschis peste 100 de agenții stradale, iar în prezent se rezumă doar la agențiile online, agențiile stradale din România fiind închise. O să îți prezint principalele atuuri și pareri PublicWin, pentru a putea să îți faci o idee despre această agenție de pariuri.
În primul rând, oferta PublicWin la pariuri este destul de bună și acoperă un număr mare de discipline și evenimente sportive. Dacă vorbim de fotbal, poți plasa și pariuri care nu țin de numărul de goluri sau de câștigătorul evenimentului precum pariuri pe cornere sau cartonașe. De asemenea, la PublicWin vei găsi și pariuri pe handicapuri asiatice și europene. Payout-urile de la PublicWin sunt peste media pieții și nu este un aspect deloc de neglijat.

Pariurilor non-sportive

PublicWin se remarcă foarte bine la capitolul pariurilor non-sportive. La PublicWin poți paria pe jocuri virtuale ca Lucky6, pe sporturi virtuale de tenis, fotbal, curse de cai sau baschet. De asemenea, PublicWin are și o secțiune de loterii. Aici vei găsi cele mai mari loterii internaționale și unele cu extrageri chiar și la 4 minute. Printre acestea vei găsi Grecia Kino sau Loto Polonia, loterii care sunt foarte apreciate la nivel mondial.

Bonusuri și promoții

Un aspect foarte important și foarte apreciat de către pariori atunci când vine vorba de casele de pariuri online se referă la bonusurile și promoțiile oferite. Dacă alegi să îți deschizi un cont la PublicWin, vei beneficia de un bonus de bun venit de 200% până la 2000 RON și 500 rotiri gratuite.
Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont și să depui minim 50 RON. Banii obținuți din rotirile gratuite nu au condiții de rulaj. Pentru a putea face o retragere, suma depusă trebuie să fie rulată cel puțin o dată la oricare din sloturile disponibile.
PublicWIn are o și aplicație dedicată pentru mobil care poate fi utilizată atât pe dispozitive ce rulează sistem de operare Android, cât și iOS. Ca alternativă, platforma de pariuri online poate fi accesată și din browserul dispozitivului mobil.

Pariuri live

De asemenea, PublicWin are și o secțiune de pariuri live pentru împătimiții acestui tip de pariuri. La o oră de vârf, PublicWin oferea aproximativ 91 de meciuri din 9 sporturi diferite pentru pariuri live, acest lucru plasând-o în topul caselor de pariuri online în ceea ce privește pariurile live.
Dacă vorbim de opțiunile de pariere la pariurile live, la PublicWin vei găsi între 15 și 40 de pariuri per meci în funcție de eveniment, lucru care este iarăși foarte bun. Tot la PublicWin poți urmări live evenimente sportive importante prin serviciul de live streaming care este foarte bine pus la punct.
PublicWin are și o secțiune de cazino unde te poți relaxa cu cele mai populare sloturi, poți juca jocuri de masă precum blackjack, baccarat sau ruletă. De asemenea, la PublicWin ai acces și la camere de poker online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here