CASCO PLUS, un nou produs de asigurări pentru gorjeni

189

ovidiu marian tomescuReprezentanţii din Gorj şi din Dolj ai BCR Asigurări Vienna Insurance Group au lansat ieri şi la Târgu-Jiu un nou produs. Este vorba despre CASCO PLUS, o poliţă de asigurări destinată atât persoanelor fizice cât şi celor asimilate acestora. Produsul oferă viitorilor beneficiari un PLUS în asigurarea autoturismelor.

Directorul Sucursalei Gorj a BCR Asigurări Vienna Insurance Group, Ovidiu Marian Tomescu, dar şi dan coveianudirectorul Zonal din Dolj al grupului, Dan Coveianu, au prezent luni la Târgu-Jiu avantajele noului produs Casco Plus. ,,BCR Asigurări Vienna Insurance Group, în situaţia crizei din România, a scos un produs care să se adapteze nevoilor clienţilor şi potenţialilor săi clienţi. Este vorba despre CASCO PLUS, o poliţă de asigurare a autovehiculelor, care se adresează, în primul rând, persoanelor fizice cât şi persoanelor asimilate, adică acele cabinete individuale ori cei care prestează muncă ca şi persoană fizică autorizată. Această poliţă este, în momentul de faţă, un produs complet. Oferim pe lângă protecţie împotriva daunelor din accidente de circulaţie, şi protecţia persoanelor din maşină, plătim despăgubiri pentru eventualele accidente şi mai ales, ca o noutate pe piaţa asigurărilor casco, acesta este un produs care oferă protecţie pentru situaţiile de tractare, reparaţie în trafic, de înlocuire a picture 075autovehiculului până la momentul reparaţiei”, a declarat directorul Dan Coveianu, şeful zonal din Dolj a BCR Asigurări VIG. ,,Poliţa CASCO PLUS cuprinde secţiuni şi planuri de acoperire prestabilite, asigurarea persoanelor aflate în autoturism şi asistenţă rutieră douăzeci şi patru de ore din douăzeci şi patru şi 365 de zile pe an. Din acest motiv suntem convinşi că gorjenii vor achiziţiona acest produs casco, de acum înainte, de la noi” a declarat şi Ovidiu Marian Tomescu, directorul Sucursalei Gorj a BCR Asigurări VIG.

Produsul disponibil clienţilor din Gorj

picture 092Agenţii de asigurare, brokerii şi clienţii grupului au fost cei care au participat ieri la lansarea în municipiu a noului produs CASCO PLUS. Celor prezenţi li s-au oferit numeroase informaţii reprezentative legate de BCR Asigurări VIG dar şi despre noua şi avantajoasa poliţă de asigurare. Gorjenii interesaţi de noua poliţă de asigurare, CASCO PLUS, se pot adresa reprezentanţilor unităţilor bancare ale BCR din judeţ şi, în mod special, la unităţile BCR Asigurări VIG care sunt deschise pe raza Gorjului.

BCR Asigurări VIENNA INSURANCE GROUP este unul dintre primii 10 asiguratori din România cu o cotă de piaţă de 7,9% la sfârşitul anului 2009.

Anamaria STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here