Căsătorii în Târgu-Jiu, de Dragobete

253

Sfântul Valentin a fost din plin sărbătorit de către unii târgujieni. Astfel, dacă 9 cupluri au ales să-şi unească destinele în ziua de 14 februarie, alte câteva sute şi-au petrecut ziua la mall, la film sau la teatru, Primăria Târgu-Jiu oferindu-le acestora din urmă câteva sute de invitaţii gratuite. Căsătorii în zilele care celebrează iubirea vor mai avea loc şi pe 24 februarie, în ziua de Dragobete.
Îndrăgostiţii care doresc să-şi unească destinele sub simbolul iubirii creat de Constantin Brâncuşi, şi anume sub Poarta Sărutului, pot solicita acest lucru la depunerea documentelor pentru căsătorie. Taxa de oficiere a cununiilor la Poarta Sărutului este aceeaşi de câţiva ani – 400 de lei, iar pentru căsătoriile oficiate la Primăria Târgu-Jiu în weekend, taxa este de 100 lei, în cazul în care dacă cununia are loc până la ora 14:00, şi 200 lei ulterior acestei ore. De asemenea, acestora li se adaugă şi suma de 60 lei, ce reprezintă taxa foto-video.
Tot sâmbăta trecută, cu ocazia Sărbătorii Iubirii, Primăria Târgu-Jiu a organizat de la ora 15:00, în interiorul Shopping City Mall Târgu-Jiu, un spectacol dedicat cuplurilor de îndrăgostiţi prezente la mall, oferit de Bacio şi invitaţii săi. De asemenea, datorită acordării unui număr de aproape 300 de invitaţii duble din partea administraţiei publice locale, sute de tineri târgujieni şi-au putut petrece seara de Sfântul Valentin fie la o piesă de teatru, fie la un film în cadrul Cinema “Sergiu Nicolaescu”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here