Casă nouă pentru personalul administrativ al Spitalului Judeţean

278

La sfârşitul anului, personalul administrativ al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu se va muta în birouri noi. Lucrările la noul sediu administrativ au demarat în primăvara acestui an, urmând ca pe 6 decembrie să fie finalizate. Valoarea investiției se apropie de două milioane de lei, iar finanțarea acestei lucrări este suportată de Consiliul Județean Gorj.

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu va avea, în curând, un spaţiu administrativ în care își va desfășura activitatea personalul nemedical. Pentru amenajarea noilor birouri şi ridicarea construcţiei în sine s-au alocat două milioane de lei. De la bugetul propriu al CJ Gorj au fost alocate fondurile necesare pentru achiziționarea serviciilor de proiectare și execuția lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiție.
Noua clădire va cuprinde 20 de birouri și va fi construită lângă actualul sediu al Spitalului Județean. „Pentru buna funcționare a activității administrative din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, locația din strada Progresului, nr. 18, se impune amenajarea unui nou spațiu administrativ, în care își va desfășura activitatea întregul personal administrativ, format din minim 20 de birouri, sală ședințe, grupuri sanitare etc.
În spațiile în care și-a desfășurat activitatea personalul administrativ din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, se află în execuție lucrările de amenajare și modernizare spitalizare de zi.
Amenajarea spațiilor administrative propuse se va realiza prin extinderea, pe verticală, a construcției cu regim de înălțime parte, aflată în partea de est a clădirii spitalului“, se arată în hotărârea Consiliului Județean Gorj.
Managerul Tiberiu Tătaru susţine că în birourile care sunt folosite acum de personalul administrativ, vor fi transformate în cabinete medicale.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here