Casa de Sănătate Gorj, condusă de Şurlea până la revenirea lui Bondoc

308

La sfârşitul săptămânii trecute, 42 de președinți-directori generali de case de asigurări de sănătate au fost suspendați din funcțiile de conducere, ca urmare a intrării în vigoare a ordinului dat de președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, dr. Vasile Ciurchea, privind noii indicatori de performanță necesari pentru ocuparea funcțiilor de conducere. La conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a rămas Daniel Şurlea, preşedintele Daniel Bondoc fiind, oricum, plecat în această perioadă. Bondoc a declarat că va susţine concurs pentru şefia CJAS Gorj.

bondocPreşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj, Daniel Bondoc, a fost schimbat din funcţie, la fel ca toţi omologii din ţară. Demiterile s-au impus ca urmare a unui ordin Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. CJAS Gorj va fi condusă interimar, până la organizarea concursului pentru postul de şef al instituţiei, de către directorul adjunct Daniel Şurlea. „S-au modificat indicatorii de performanţă şi au fost demişi toţi preşedinţii Caselor de Sănătate. Se va organiza concurs, la care bineînţeles că voi participa eu. Între timp, la Gorj a rămas la conducerea Casei de Asigurări colegul meu Daniel Şurlea”, a confirmat Danile Bondoc.
Modificarea în proporţie de peste 50% a indicatorilor de performanţă generali şi specifici şi cerinţele specifice postului de preşedinte-director general s-a realizat ţinând cont de actualele obiective ale sistemului de asigurări sociale de sănătate. “Am considerat necesară această redefinire a obiectivelor, indicatorii de performanţă erau perimaţi. Preşedinţii-directori generali revocaţi din funcţie au posibilitatea să participe la concursurile care vor fi organizate pentru ocuparea acestei funcţii în concordanţă cu noii indicatori”, a declarat Vasile Ciurchea, preşedintele CNAS, potrivit comunicatului de presă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here