Casă cuprinsă de flăcări la Săcelu! Incendiul ar fi fost provocat intenționat

1348

Un incendiu puternic a izbucnit, ieri, la o casă nelocuită din comuna Săcelu, în care a funcționat un oficiu poștal. Proprietarul este din București, iar din primele verificări făcute de pompieri, în ceea ce privește cauza probabilă a incendiului, a rezultat că ar fi fost o acțiune intenționată.
,,În jurul orei 06.30, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de un incendiu izbucnit la o construcție în comuna Săcelu, sat Săcelu.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci, precum și o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta violent la clădirea construită în mare parte din lemn, cu posibilitate de propagare. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați și alte elemente de construcție din lemn”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. Polițiștii au preluat cazul, fiind efectuate cercetări pentru distrugere.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here