Căruţaş acroşat de un şofer neatent

193

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Borăscu, a ajuns la spital după ce a fost acroşat de un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din aceeaşi localitate. În cauză a fost constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În după-amiaza zilei de 7 octombrie, la orele 15:05, poliţiştii Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi de un tânăr de 26 ani, din comuna Borăscu, cu privire la faptul că pe DJ 674 B s-a produs un accident de circulaţie cu victime.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Borăscu, a fost acroşat de un autoturism în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, pe lângă un atelaj cu tracţiune animală. „Urmare a primelor cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că M.M.D., de 22 ani, din comuna Borăscu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ674 B, din direcţia Miluta în direcţia Borăscu, din cauza neatenţiei în conducere a acroşat un bărbat de 46 ani, din aceeaşi localitate, care conducea un atelaj cu tracţiune animală din sens opus şi se deplasa pe partea carosabilă, pe lângă atelaj, spre axul drumului”, a spus Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Bărbatul de 46 ani a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul de circulaţie, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here