Căruntu tras pe linia moartă, Dan Diaconescu vrea alt preşedinte la PP Gorj

346

Picture 455Funcţia obţinută recent de Constantin Căruntu în conducerea centrală a Partidului Poporului Dan Diaconescu(PPDD) nu l-a protejat suficient de mult pe şeful PPDD Gorj de o viitoare schimbare din funcţie. Postul lui Căruntu este scos la licitaţie de fondatorul partidului, Dan Diaconescu, care îi caută acum lui Căruntu înlocuitor. Până în prezent “domnul” Dan a cerut o întrevedere doar cu Dan Ilie Morega, parlamentarul care a trecut de marţi în tabăra independenţilor, renunţând la şefia UNPR Gorj. Morega recunoaşte doar public invitaţia care i-a fost făcută de către DD.

Zilele lui Constantin Căruntu la şefia PPDD Gorj sunt numărate. Cel care îi vrea schimbarea este chiar fondatorul formaţiunii politice, Dan Diaconescu, care vrea să prindă “în plasă” un parlamentar. A pus ochii pe Dan Ilie Morega, pe care de la momentul respectiv îl curtează, renunţând cu lejeritate la şeful PPDD Gorj, Constantin Căruntu. Se discută că Diaconescu îl vrea pe Morega pentru a organiza PPDD, ştiind că acesta poate aduce în partid o serie de oameni importanţi din Gorj, o parte dintre progresişti anunţând deja că îl urmează, plecând de la UNPR.

Căruntu ofticat

Cel mai supărat de gândul că Morega îi va prelua cârma partidului este Constantin Căruntu, care a discutat deja cu propriii săi colegi că nu se aştepta la asta. Totul, în condiţiile în care Căruntu a ţinut pe linia de plutire partidul, plătind din propriul buzunar. Tot Căruntu a închiriat şi plăteşte un sediu pentru partid, în centrul oraşului, şi a “sponsorizat” deplasările colegilor săi la Bucureşti, chiar luna trecută. Căruntu nu este caruntu 2supărat însă numai pe Dan Diaconescu, lucru normal de altfel, ci şi pe oricine şi-ar dori postul său. Nu face excepţie de la regulă Dan Morega, cu care este prieten, dar şi orice altă persoană care ar vrea acum înainte cu puţin de alegerile locale să se prezinte la “masa întinsă”. Despre acest lucru, nu prea îi pasă lui DD care a şi luat legătura cu Morega pentru a-l oferta să vină la partid. DIM a recunoscut acest lucru dar a menţionat că timp de două luni nu va face nicio mişcare politică, deoarece are nişte probleme de sănătate pe care trebuie să le rezolve, mai întâi.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here