Căruntu: ,,Dacă vine Morega la Partidul Poporului Gorj, eu plec”

599

caruntuPreşedintele Partidului Poporului Dan Diaconescu(PPDD) Gorj, Constantin Căruntu, anunţă de pe acum că nu vrea să lucreze în partid cu Dan Ilie Morega, asta dacă fostul preşedinte al UNPR îşi va depune adeziunea la PPDD. Căruntu consideră că Morega ar fi un manager politic care se ghidează după metode învechite, iar din acest motiv, chiar dacă este prieten cu deputatul, el nu va mai rămâne în partid.

Căruntu anunţă, de asemenea, că în urmă cu o lună a mai intenţionat o dată să demisioneze din partid, dar a fost oprit de nişte prieteni din organizaţie.

Constantin Căruntu a recunoscut joi că ar fi afectat dacă conducerea partidului de la nivel central ar aduce în locul său pe altcineva. Căruntu a menţionat că acceptă măsurile impuse de conducerea centrală, dar o îndepărtare a sa din funcţie, nu i se pare justă. ,,Respect deciziile conducerii centrale, dar nu cred că ar fi corect să vină altcineva”, a declarat Căruntu.

,,Domnul” Dan nu răspunde

În acelaşi timp, Căruntu spune că şi dacă s-ar ajunge însă la asta ar accepta înlocuirea deoarece familia sa i-ar fi cerut să nu se mai implice în politică. ,,Mie îmi fac un bine dacă mă înlocuiesc, dar metodele pe care ar putea să le folosească pentru îndepărtarea mea nu îmi convin”, a declarat Căruntu care susţine că a încercat să ia legătura cu Dan Diaconescu, fondatorul partidului, pentru a discuta cu el dacă se pune problema schimbării sale din funcţie cu Morega, dar acesta nu i-a răspuns la telefon. Susţine că a vorbit însă cu preşedinta partidului şi cu secretarul general care i-ar fi comunicat că schimbarea sa este doar o ,,speculaţie de presă”. Căruntu declară, de asemenea, că a auzit cele spuse de Morega în legătură cu invitaţia care i-a fost făcută de Dan Diaconescu.

,,Nu mai rămân dacă vine Morega”

În final, Căruntu, susţine că a muncit prea mult pentru PPDD Gorj, făcând organizaţii prin judeţ şi plătind din propriul buzunar cheltuielile organizaţiei judeţene. ,,Eu nu sunt supărat pe Morega, chiar dacă ar veni, dar chiar cred că are metode învechite de muncă şi nu s-ar preta pentru acest partid nou. Eu sunt un om cu principii care nu face concesii, dar mă declar dezamăgit de tot. Dacă mă înlocuiesc asta este”, a conchis Căruntu. Dan Ilie Moreag, fostul preşedinte al UNPR Gorj, ar putea pleca la PPDD, în două luni de zile. Dacă va face asta va fi urmat cu siguranţă de Ion Răuţ care a şi anunţat că i s-a făcut personal o ofertă în acest sens de către cineva din conducerea PPDD. Răuţ susţine însă că nu a acceptat, solicitând însă un timp pentru un răspuns clar.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here