Căruntu bagă în PPDD universitarii de la UCB

178

Constantin-Caruntu-PP-GorjConstantin Căruntu, preşedintele Partidului Poporului Dan Diaconescu (PPDD) Gorj, încearcă să atragă în partid colegii săi de catedră de la Universitatea ,,Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu. Căruntu susţine că deja o parte dintre profesori au trecut al PPDD, asta nu numai pentru programele partidului ci cunoscând şi activitatea sa profesională. Fostul decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice s-a lăudat, de altfel, cu realizarea sub conducerea sa a unei şcoli doctorale, pentru care i s-ar fi promis statuie dar nu i s-a mai făcut..

Constantin Căruntu îşi caută membrii pentru PPDD printre dascălii din Universitatea Constantin Brâncuşi. De altfel face public faptul că o parte dintre colegii săi au trecut în partid, motiv pentru care continuă activitatea de convingere a cadrelor didactice să facă parte din această organizaţie politică. “Pe 12 octombrie am ţinut o şedinţă de constituire a Biroului Permanent al PPDD. Din acest birou fac parte eu, în calitate de preşedinte, mai avem şi 9 vicepreşedinţi printre care domnul Râmescu, fost inspector la Prefectură, Ciciu Cornel de la Motru, care este şi preşedintele organizaţiei municipale Motru, foarte mulţi profesori universitari, deoarece eu am dorit să iau în echipa mea cadrele didactice pe care le-am avut şi în perioada în care eram decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice. Am fost decan o perioadă de 8 ani, am avut rezultate bune, facultatea, de la 5 specializări a ajuns la 15, inclusiv Şcoala Doctorală. Inclusiv mie mi s-a promis că mi se face statuie dacă realizez această Şcoală Doctorală. Nu am văzut-o(n.r. statuia) până acum ,dar cei din conducerea UCB vor avea timp în continuare să o facă”, a declarat Căruntu, preşedintele Partidului Poporului Gorj.

Căruntu a preluat PPDD Gorj de la jumătatea lunii trecute, după negocieri directe cu Sergiu Vasile. PPDD era condus până atunci de Sergiu Vasile.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here