Cârțu, mulțumit cu remiza din “Groapă”

300

CS U Craiova merge “ceas” de la schimbările survenite la nivelul băncii tehnice, echipa municipalității craiovene reușind în ultima etapă un scor egal 1-1 (0-1), în fieful marilor rivali ai juveților, Dinamo București.
Trupa lui Cârțu și Săndoi a deschis scorul printr-un autogol al lui Steliano Filip și putea să-și majoreze scorul înaintea pauzei, iar fostul „gazist” Bawab a irosit o imensă ocazie, pentru ca în repriza secundă Dinamo să egaleze prin Bilinski, din penalti. Sorin Cîrțu vede în acest 1-1 un rezultat conform cu situația din teren: “Rezultatul e echitabil, cele două reprize au fost împărţite. Am făcut o primă repriză bună. Meciul cred că s-a jucat la ocazia lui Bawab. În repriza a doua am jucat slab. Cred că e cea mai slabă repriză de când suntem noi la echipă. Le-am făcut cadouri, degajări precipitate, nu am avut factorul de echilibru, adică pe Brandan”, a declarat Cîrţu, la Look TV.
În urma rezultatelor din ultimele partide disputate în Liga 1, CS U Craiova a făcut un salt important în clasament, fiind acum pe locul 11, cu 12 puncte strânse în zece etape.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here