Carmen Mocioi, înlocuitoarea doctoriţei Roşoga

110

IMG_4562În cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Judeţean, s-a aprobat numirea în funcţia de preşedinte interimar al Comisiei de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj doctoriţa Carmen Mocioi. Nominalizarea sa în această funcţie a fost făcută de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj.

Componenţa Comisiei de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj s-a modificat prin înlocuirea din funcţia de preşedinte interimar a Nataliei Roşoga cu Carmen Mocioi. Această modificare a fost aprobată vineri, 29 aprilie, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean şi a survenit în urma demisiei doctoriţei Natalia Roşoga din motive medicale.

Dat fiind acest fapt, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj a solicitat numirea ca preşedinte interimar al Comisiei de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj pe doctoriţa Carmen Mocioi.

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj va îndeplini formalităţile de încadrare a preşedintei Carmen Mocioi în structura de personal a acestei instituţii, potrivit legii.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here