Carierele miniere, „vaci de muls” pentru hoţi

336
carbuneNu mai puţin de patru tone de cărbune au fost sustrase, într-o singură zi, din incinta unei cariere. La aceeaşi dată, în trafic a mai fost descoperit un cetăţean care transporta mai mulţi elemenţi de rolă metalică, furaţi, de asemenea, tot dintr-o carieră.

Doi locuitori ai localităţii Mătăsari, mai exact Constantin L., de 47 de ani şi Ramona C., de 28 de ani, au sustras patru tone de cărbune dintr-o carieră. Întreaga cantitate a fost sustrasă cu o autobasculantă condusă de Stefan C., de 52 ani, din comuna Negomir. Cărbunele a fost predat unităţii păgubite, iar suspecţilor li s-au întocmit dosare penale pentru furt calificat.
Transporta obiecte furate
Tot dintr-o carieră au fost furaţi şi 15 elemenţi de rolă metalică, poliţiştii descoperind în trafic un bărbat care îi transporta, fără a putea prezenta acte de provenienţă. Se pare că şoferul nu ştia de unde provine încărcătura, elemenţii fiind sustraşi din incinta Craierei Jilţ Nord de către Riroşca K., de 37 ani, din comuna Mătăsari, care nu i-a spus conducătorului auto despre ce este vorba.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here