Carierele CEO, închise una după alta: Nici acum situația nu e pe masa CSAT!

1744

ONG-iștii au pus gând rău și carierei Roșiuța, după ce au oprit excavatoarele carierei Roșia. Anunțul vine de la Vasile Tivig, cel care protestează, alături de Manu Tomescu și colegii lor din sindicatele rupte de federații, pentru aplicarea legii 197.

Amintim că excavatoarele au fost oprite la Roșia, iar cariera a fost închisă la 1 iulie, în urma demersurilor lui Octavian Berceanu de la USR și al Bankwatch. Pe lista ONG-iștilor se află și cariera Roșiuța. Într-o asemenea stare de fapt, singura soluție este ca situația din energie să ajungă pe masa CSAT, însă șefii țării nu arată niciun fel de preocupare.

Vor să anuleze acordul de mediu al carierei Roșiuța
Vasile Tivig: ,,Vreau să vă prezint trei „evenimente”, destul de interesante, din ultimele zile…
După o perioadă de „tăcere”… privind „închiderea” Carierei Roșia!
1. „Denunțul” lui Gheorghe de la Găleșoaia: „NICIODATĂ, Carierele nu au respectat NORMELE DE MEDIU”…
2. „Bănuiala” liderului Cartel ALFA Gorj, Bobi Munteanu: „Există o COMPLICITATE, între autorități și ONG-urile de mediu, pentru renunțarea la energia pe cărbune”…
3. Ultima „Acțiune” a celor de la BANKWATCH România: Recurs, în Dosarul 14675/3/2017, Curtea de Apel București, pentru: „Anularea act administrativ acord nr.5/20.04.2016”, adică, pentru anularea acordului de mediu al Carierei Roșiuța!!!
Evenimente care par a avea legătură între ele…
Care va fi următoarea Carieră, vizată…
Ce face Statul Român…”, a scris salariatul CEO, pe pagina sa de Facebook.

Ce spun salariații din minerit și energie:
Mesajele oamenilor care lucrează în carierele și termocentralele CEO sunt pe măsura gravității situației, dar unul chiar ,,pune degetul pe rană”: ,,Toate statele membre UE își repornesc termocentrale, gunoaiele noastre politice le închid, că așa au ordine de la Stăpânii OMV și UE, vai, mama voastră de mafioți… PSD și PNL, aceeași mizerie, de 33 de ani mituiesc prostimea cu câte un vaucer, cu câteva sute de lei la amărâta de pensie și ei își dau privilegii, pensii speciale, măririi de salariu și câte alte beneficii, că doar ei au bani, noi ne gândim la ce prețuri avem în energie și gaze”, a scris unul dintre salariați.
M.C.H.

2 COMENTARII

  1. Liderii sindicali, constienti sau din prostie au pus umarul pentru distrugerea SEN si a energiei pe carbune.Vin acum si latra: nu suntem vinovati, nu am stiut etc. Derbedeilor, oamenii v-au acordat incredere si cotizatii, voi i-ati tradat! Nu scapati usor, va stiti voi care!

  2. Acum s-a prins și prostimea ca statul nu da doi bani pe energia produsa din cărbune? Fara investiții și fără forță de muncă calificata, viitorul este sumbru. Se mai folosesc de noi 2,3 ani pina se rezolva cu interconectarea la SEN a noi resurse de energie și la revedere, CEO. Planurile sunt făcute,banii încasați, de la UE. NE-AU VÂNDUT CA PE NIȘTE MARGELE LA TARABĂ. Citesc cum trompetele din sindicate propun CSAT!!! Niște circari de doi bani,ce tot încearcă sa găsească vina în alta parte. Unde ați fost derbedeilor când s-a semnat planul de restructurare și de închidere a energiei pe cărbune? Atunci de ce nu erați vocali? În Gorj va fi mai rău ca în Valea Jiului. Cine sunt vinovații? Va las pe voi sa răspundeți…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here