Cariera Roșia: Au furat o jumătate de căruță de fier de pe un stâlp de curent! Hoții, prinși de echipele de intervenție auto ale PSG

3010

Infracțiunea s-a comis marți în jurul orelor 15.00, în perimetrul Carierei Roșia, aparținând CE Oltenia. Practic, trei indivizi din Rovinari, urcați într-o căruță, au intrat în perimetrul unității miniere și au sustras, de pe un stâlp de curent, componente din fier cu care au umplut jumătate din mijlocul de transport. Cei trei au fost surprinși însă în timp ce sustrăgeau materialele metalice, asta de către echipele de intervenție auto ale firmei de paza SC PSG ONE SRL care asigură acest serviciu la Cariera Roșia.
Făptașii, surprinși de intervenția rapidă, au rămas pe loc, nemaiapucând să se dezmeticească și au stat astfel până la venirea organelor de poliție din Rovinari, apelate de echipa de intervenție de la pază. Materialele din fier au fost astfel recuperate și restituite unității păgubite iar făptașii au fost duși la Poliția Rovinari pentru declarații. Acesta nu este singurul caz de furt depistat de echipele PSG ONE, știut fiind că materialele și componentele de fier din carierele CEO atrag persoane care să le sustragă pentru a le comercializa apoi contra cost. Echipele de intervenție PSG ONE au o colaborare strânsă cu organele de poliție pentru combaterea activității infracționale care afectează patrimoniul CE Oltenia.
A.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here