Card de reduceri pentru membrii “SED LEX”

177

GlobasuLa începutul acestei săptămâni a fost lansat un program de reduceri la nivel naţional pentru membrii Federaţiei „SED LEX”. Sindicaliştii vor beneficia de un card personalizat, cu ajutorul căruia vor putea achiziţiona bunuri şi servicii la costuri reduse.

Federaţia Poliţiştilor SED LEX a dezvoltat cel mai mare program de reduceri la nivel naţional. Programul se concretizează în accesul la reduceri şi oferte speciale la produse şi servicii din toate domeniile de interes, pentru toţi poliţiştii, dar în mod particular membrilor SED LEX. “Am lansat un program unic pentru mediul în care ne desfăşurăm activitatea: primul card de reduceri destinat în exclusivitate membrilor noştri de sindicat. Cardul nominal permite achiziţionarea de bunuri şi servicii dintre cele mai diversificate, la costuri reduse cu până la 20%”, menţionează Cristinel Globaşu, preşedintele Sindicatului naţional al Poliţiştilor „SED LEX”, filiala Gorj. Programul „Buget +” urmăreşte o permanentă adaptare la nevoile poliţiştilor, întrucât aceştia sunt cei mai afectaţi în prezent de drasticele reduceri salariale. “Diminuarea costurilor produselor şi serviciilor necesare traiului de zi cu zi, reprezintă o măsură absolut necesară în vederea sprijinirii gestionării eficiente a bugetului propriu şi implicit a raportului dintre venituri şi cheltuieli. Poliţiştii ce deţin un astfel de card BUGET +, se pot bucura de următoarele avantaje: discounturi substanţiale la produse şi servicii la comercianţi din diferite domenii de activitate la nivel naţional; acces la toate informaţiile de interes pentru angajaţii din sistemul bugetar; recunoaşterea statutului de membru SED LEX”, adaugă Globaşu.

Parteneriat cu 13 firme din Gorj

La nivelul judeţului Gorj, prin aportul preşedinţilor, Cristinel Globaşu de la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Răzvan Petcu cel care conduce sindicatul de la Direcţia Finanţelor Publice Gorj afiliate la Alianţa SED LEX s-au încheiat 13 contracte de parteneriat cu firme importante care se adaugă la cele încheiate la nivel naţional şi care au puncte de lucru în judeţul Gorj. De precizat că, după cum menţionează Cristinel Globaşu, „o listă extinsă a magazinelor în care sunt valabile reducerile oferite de cardul „Buget+” poate fi consultată pe site-ul www.reduceribugetari.ro”.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here