Cârciumaru: ,,Sunt nemulţumiri în USL Gorj dar nemulţumiri există şi între părinţi ori fraţi”

260

carciu si pontaŞeful PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a menţionat joi la conferinţa de presă de la sediul organizaţiei că problemele apărute în filială şi în sânul USL au fost rezolvate. Preşedintele PSD nu exclude însă apariţia altor nemulţumiri, deoarece în Uniunea Social Liberală(USL) există trei partide.

,,Eu consider că USL-ul la Gorj funcţionează şi va funcţiona destul de bine. Aşa cum am spus de fiecare dată, nu este uşor să gestionezi actul de conducere al unei alianţe formate, practic, din trei partide. Dar prin etapele pe care le-am parcurs până la această dată, am demonstrat că se poate gestiona destul de bine criza care a apărut, ca urmare a unor mici neînţelegeri, pot să le spun. Sunt probleme în ceea ce priveşte actul de conducere într-o singură organizaţie, dar mai ales în situaţia în care în alianţă există trei organizaţii foarte puternice, cu calităţi, orgolii, puncte de vedere diferite”, a declarat Cârciumaru. Şeful filialei a confirmat, de asemenea, că: ,,sunt nemulţumiri(n.r. în USL). Şi eu am nemulţumirea mea ca primar. Dar când vorbesc, din punct de vedere politic, nu cred că trebuie să existe nemulţumiri legate de modul cum este condusă ori funcţionează această alianţă. Nemulţumiri există şi la noi acasă, între tată, mamă, între doi, trei fraţi. Normal că există nemulţumiri”.

Ponta dă vina pe lipsa de adversari politici

După ce a subliniat faptul că în opinia sa, USL-ul, la Gorj o să funcţioneze bine, Victor Ponta a găsit şi motivul pentru care apar discuţii atât în PSD cât şi în USL. ,,Suntem prea puternici aici, nu avem adversari, probabil de asta apare şi tendinţa de a ne bate între noi. Vom rezolva aceste probleme”, a declarat Ponta care susţine că nu vede nimic ieşit din comun când un edil local este nemulţumit. ,,Este normal să fie, din când în când şi câte un primar nemulţumit. (..)De opt ani de zile, acesta a fost un rol pe care mi l-am asumat de fiecare dată, ca împreună cu cei doi oameni cu care am pornit la drum, domnul Florin Cârciumaru şi domnul Ion Călinoiu, să încercăm să păstrăm în organizaţia de la Gorj şi în judeţ, un echilibru. E un lucru pe care îl facem de opt ani şi îl facem cu succes. Şi o să îl facem şi în continuare cu succes. Se întâmplă. Vor fi nemulţumiri, dar acestea apar şi dispar. Sigur că îmi place ca aceste nemulţumiri să nu apară întâi în presă şi apoi să le rezolvăm”, a declarat Victor Ponta. Aceste declaraţii sunt urmările anunţului şi gestului făcut recent de primarul localităţii Leleşti, Marian Rotaru, care şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al PSD Gorj, apoi a revenit asupra deciziei, şi a spus că demisionează din partid.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here