Cârciumaru, sigur că Pandurii vor obţine licenţa! AGA, în dezbatere pentru Pandurii

679

Primarul municipiului, Florin Cârciumaru, membru în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, a declarat, marţi, că este convins că finanţarea echipei de fotbal de către Complexul Energetic Oltenia va fi rezolvată. Ieri, CEO, printr-un comunicat de presă a anunţat că problema va fi supusă dezbaterii în cadrul şedinţelor AGA ale cluburilor, convocate pentru data de 10.03.2016.

“Consider că vor fi depăşite toate obstacolele, fie mari, fie mici, pentru că cei care sunt implicaţi în acest fenomen sunt oameni cumpătaţi, sunt oameni cu experienţă în domeniu. Eu ştiu destul de bine ce înseamnă la ora actuală să ai rezultate, să fii o echipă de top, să-şi pună o ţară speranţa în tine că tu vei fi echipa care vei reprezenta România în cupele europene şi că practic nu suntem în stare să luăm licenţa, cred că nu va fi această problemă. Acţionarul principal va înţelege şi sunt sigur că joi sau când se va organiza AGA lucrurile vor fi definitivate şi vom sprijini clubul să obţină licenţa. În momentul în care se va organiza această şedinţă voi participa, atât eu, cât şi domnul Călinoiu, plus că eu consider că trebuie să participe chiar preşedintele clubului, să prezinte situaţia în faţa celor cinci asociaţi”, a precizat Cârciumaru, după o conferinţă de presă. De altfel, preşedintele clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat şi el, în urmă cu aproximativ o săptămână, că aşteaptă un răspuns oficial de la principalul finanţator al clubului, Complexul Energetic Oltenia (CEO), afirmând că are nevoie de documentul de finanţare pe care trebuie să îl prezinte la comisia de licenţiere.
El a afirmat că vrea să convoace Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA), pentru a putea pune la punct situaţia financiară a clubului. “Aşteptăm cu ardoare o poziţie oficială din partea CEO pentru că în trei săptămâni trebuie să prezentăm actele în vederea licenţierii şi fără acordul de finanţare echipa anul viitor nu participă în cupele europene şi nu participă în prima ligă. Eu sunt convins că nu se va întâmpla acest lucru, ştiu că domnul director al CEO este microbist, l-am invitat la meciurile noastre, din păcate n-a reuşit să cunoască încă jucătorii, dar am auzit că se mândresc cu performanţele noastre, asta înseamnă că modul cum purtăm numele companii în ţară şi în curând în Europa le face cinste şi dânşilor. Aşteptăm o poziţie oficială, săptămâna viitoare chiar doresc să convoc, ca preşedinte al Consiliului de Administraţie, o întâlnire AGA, pentru că dacă în câteva zile nu reuşim să punem la punct acest lucru, cu toată bunăvoinţa, nu vom putea lua licenţierea şi tot efortul băieţilor este în zadar”, a precizat Narcis Răducan într-o conferinţă de presă organizată în 3 martie.
În data de 8 martie 2016 a avut loc o şedinţă de lucru a reprezentanţilor Prefecturii Gorj şi Consiliului Judeţean Gorj, la care au fost invitaţi şi reprezentanţi ai CE Oltenia. În cadrul acestei ședințe s-au adus în discuție şi solicitarea Consiliului Judeţean Gorj pentru continuarea asigurării contribuţiilor financiare către cluburile sportive Energia Târgu-Jiu şi Pandurii Târgu-Jiu de către CE Oltenia, în calitate de membru asociat.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here